Лампа от солен кристал хималайски с тегло 4 – 6 кг на силиконови крачета

С най-голямо удоволствие Ви представяме лампа от солен кристал с големина 4-6 кг и височина 22-24 см, на силиконови крачета. Този естествен йонизатор на въздуха има периметър на действие 2 м и е изключително подходящ за офиси и малки помещения – спални за гости, читални, чакални и др. особено ако са изградени с качествени ограничители за райграс ландшафтни или бетонови тротоарни плочки 30 30 4 см.

Може да откриете в нашия онлайн магазин същата големина хималайска солна лампа, но с дървена основа.

След като се запознахме със здравословните ползи и невероятен ефект, който хималайските лампи, наречени още „Витамини на въздуха“ оказват върху цялостното състояние на човешкия организъм, ние се радваме, че вече притежаваме цяла колекция от тях в различните им размери в нашия онлайн магазин, която да ви предложим.

Лампите от хималайски солен кристал са наречени най-добрият природен йонизатор, защото излъчват полезни отрицателни йони, които неутрализират голяма част от вредните положителни йони във въздуха.

Сега ще Ви запознаем кратко и ясно какво точно са йоните, и какво положително заредените йони и съответно отрицателно заредените йони правят на човешкият организъм.

Йонът е електрически заредена частица, атом или молекула, в която броят на електроните не е равен на броят на протоните. Ако броят на протоните е по-голям, то йонът е положително зареден и се нарича катион, а ако електроните са повече, то е отрицателно зареден и се нарича анион.

Ние сме заобиколени от положително заредени йони и отрицателно заредени такива. Анионите са молекула кислород, придобили един електрон, а катионите – молекула въглероден диоксид, изгубил електрон.

Положителните йони не оказват добро влияние върху организма ни, те причиняват главоболие, умора и са причина за много заболявания, докато отрицателно заредените йони укрепват имунната система, помагат при стрес, засилват концентрация и цялостно благоприятстват нашето здраве.

Като цяло, анионите са присъщи за чистия и свеж въздух, докато катионите – за мръсния градски въздух.

За съжаление, в ежедневието си се оказваме заобиколени повече от положително заредени частици. Те са една от причините за постоянната умора, главоболието, липсата на енергия, раздразнителността и всякакви други постоянни оплаквания.

Не осъзнаваме, че положително заредените йони се излъчват от мобилният ни телефон, на който сме 24/7, от компютъра, от телевизора, микровълновата печка, дори от климатиците.

Бидейки постоянно сред тези електрически уреди, сред цигарен дим и замърсена атмосфера, ние дишаме един изключително некачествен въздух и се въртим в нездравословен кръговрат.

Лампи хималайски от солните кристали са най-доброто решени за този така наложителен проблем.

Една хималайска лампа от солни кристали, поставена в близост до източник на положителните йони, неутрализира катионите и подобрява качеството на въздуха, създавайки една безопасна територия, в която можем да се отпуснем, да релаксираме и да знаем, че дишаме чист въздух.

Да не говорим, че лампите от кристалите солни са богати на различни и прекрасни цветове. Освен това самите им цветове притежават лечебни свойства.

„Витамините на въздуха“ са хипнотизиращи за гледане и поставени в стаята или в офиса, те се превръщат в една готова украса.

Хималайската лампа от солен кристал, с големина от 4 до 6 кг. е подходяща, както за вашия дом, така и за вашия офис. Тя притежава малки размери и силиконови крачета към нея, което я прави удобна за поставяне на почти всяко място. Нейният параметър на действие във включено състояние е 2 м, а в изключено – 1 м.

Като тук зависи от вас в какъв режим ще я държите, много хора се чувстват по-добре с постоянно включена лампа и никога не я изключват. Важно е вие как го усещате.

Лампа с такива размери е подходяща за по-малки стаи, но ако искате да я поставите в помещение със стандартни размери, около 20 кв.м, то 2 или 3 лампички, с големината от 4-6 кг биха обхванали помещението идеално.

Препоръчително е, като избирате мястото, на което да я поставите, това да бъде в близост до електрическите уреди, които притежавате, като например в близост до телевизора в хола или до компютъра в офиса.

По този начин се неутрализират повече положителните йони и се постига желаният ефект.

Хималайската лампа е възможно най-добрата инвестиция. Може да я използвате цял живот, без да имате притесненията, че ще се изхаби. Важно е само да я държите далеч от вода. При лампичката, трябва да сменяте само крушката.

Важно е да ви предупредим, че след като получите своята хималайска лампа, вероятно ще започне да ви се появява солен привкус в устата, нещо, което трябва да приемете за нормално. В случай, че нямате този вкус, отново няма място за притеснения, вероятно не притежавате такава сензитивност.

Технически характеристики на тази интериорна лампа от хималайски солен кристал:

След като направите вашата поръчка, освен невероятната хималайска лампа, Вие ще получите една крушка и прикрепени към нея силиконови крачета.
Тегло на продукта: Този природен йонизатор притежава стандартната големина от 4-6 кг и височина 22-24 см.

Много сме благодарни на Севън сийдс ООД – една от най-големите фирми за доставка на качествени райграс семена на разумна цена както и множество качесвени стоки за оранжерия – израелски полиетилен за оранжерия Политив.

One Reply to “Лампа от солен кристал хималайски с тегло 4 – 6 кг на силиконови крачета”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *