Арома електрическа лампа от за етерични масла от Хималайска сол -1,5 кг с дървена основа

Представяме на вашето внимание още една арома електрическа лампа за етерични масла от хималайска сол, която се цени от всички, които обичат да засяват семена на домати розови. С дървена основа и големина от 1,5 кг, арома лампата за ароматно масло представлява 100 % натурален хималайски кристал, придружен от огнеопорно стъкло за поставка, в което се добавят водата и етеричните масла.

Арома електрическите лампи са една страхотна придобивка, заради благоприятното си действие върху заобикалящата ни среда и съответно върху организма ни. Тяхното действие е на природни йонизатори, заради хималайския кристал, от който са съставени.

Какво означава йонизатор и има ли той връзка с качествените семена сортови на домати Ръгби ?

Йонизаторите са устройства, които отделят отрицателни йони, силно полезни за човешкия организъм. Създава се йонно поле, в което отрицателните йони неутрализират голяма част от нежелателните положителни частици и по този начин се подобрява състоянието на въздуха.

Лампата електрическа за ароматни етерични масла прави точно това. Тя обаче не е устройство, а действа чрез хималайските кристали, които са естествен йонизатор на въздуха. Лампите за етеричните масла са идентични по ефект с хималайските солни лампи, които може също да откриете в нашия онлайн магазин или при магазините, които предлагат семена на краставици Тести Грийн Ф1

След като подобрят състоянието на въздуха, арома лампите за етерично масло повлияват и върху състоянието на човешкия организъм. Създават една спокойна и уютна среда. Смята се, че помагат при силна мигрена, проблеми с концентрацията, неспокоен сън и нерви.

Освен благоприятното действие на хималайския кристал, към арома лампата се добавят и ароматни етерични масла, които притежават също полезни и здравословни свойства. Те оказват различни положителни влияния, в зависимост от вида и аромата, който притежават.

В нашия онлайн магазин може да откриете трите основни вида етерични масла, дело на български производител, които се отличават с високото си качество.

Първото ни предложение е мултифункционалното масло от лавандула. То притежава свеж аромат, с нотки на сладост. Маслото от лавандула има успокояващ и релаксиращ ефект. То е много подходящо за хора, които изпитват чести промени в настроението и хора, които страдат от депресия.

Допълнихме към категорията и етеричното масло от хвойна, което се отличава със свежият си и смолист мирис. Хвойната има богато приложение, като помага много при физическа и умствена умора, отпуска и тонизира.

Третото ни предложение е етеричното масло от Бял Бор. То ухае свежо, приятно и има лека нотка на мускус. Белият бор действа пречистващо и облекчаващо. Страхотен избор за хора, които страдат от бронхит, синузит или имат проблеми с дробовете.

Може да се сдобиете с тези богато приложими етерични масло още сега от нашия онлайн магазин, всяко в стъклено шишенце от 10 мл, и веднага да ги добавите към електрическата лампа за арома терапия.

Сега ще Ви и обясним как да направите това.

В огнеопорната поставка се излива от 20 до 30 мл водичка, а след нея се капват от 3 до 5 капки от избраното етерично масло.

Тази дозировка е подходяща да ароматизира стая с размери до 15 кв.м и има действие, което продължава минимум 12 часа.

Освен благоприятната среда, която хималайски кристали създават, те са много красиви и интересни. Ще привлекат вниманието на всеки, който прекрачи прага на вашия дом, а с добавеното ухание на маслата, няма да искат и да си тръгнат.

Поръчайте още сега някоя от нашите арома лампи, добавете едно ароматно етерично масло и си позволете да релаксирате и почивате качествено.

Технически характеристики на електрическата лампа за етерично масло,от хималайска сол:

При поръчка на арома лампата, Вие получавате в комплект огнеопорно стъкло и дървена основа.
Тегло на продукта: Тази лама електрическа за етерични масла, представляваща натурален хималайски кристал, има тегло около 1,5 кг.

Много благодаря на фирмата Севън сийдс ООД за предоставените инфромации за семена на домати Розова Магия онлайн

Семена на вкусни домати Розов Дар

усетете и семена на Наслада домати червени

всякакви сортове семена на домати

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *