Семена за домати розови Тодораки професионален холандски сорт

Разфасовка / брой семена: 500 бр. холандски сортови семена на розови домати Тодораки.

Норма за сеитба: Около 15-20 грама семена на един декар.
Реколта: –
Период на сеитба: От Януари до Март.

Период на разсаждане: Препоръчва се доматите да се разсаждат два месеца след сеитбата.

Схема на отглеждане: 80 см между реда и 40 см между растенията. Индетерминантен сорт, заради което се препоръчва да е колово, едностъблено отглеждане му на 4 китки в оранжерии.
Вегетация: –

Характеристики на плода: Домати Todoraki са професионален сорт домати розови семена. Притежават много едри плодове, които достигат до 300 грама, имат много добри вкусови качества и яркочервен цвят. Мощни растения с много интензивен растеж, които при дълго отглеждане дават много високи добиви.

Представяме Ви семена за още един от невероятните сортове домати на холандската фирма семена на розови домати Тодораки. Едроплодни и изключително устойчиви домати, които се нареждат в средно ранната група за производство.

Доматите розови притежават много едри плодове – от 240 грама, че дори достигат и до 300 грама. Можем спокойно да кажем, че плодовете на този сорт могат да се съревноватат по големина с тези на домати червени, чиито плодове имат рекордното тегло – от 280 грама до 330 грама.

Връщаме се на домати, чиито плодове, освен едри, биват много вкусни и добре оформени. При узряване получават прекрасния яркочервен цвят и не притежават кочан.

Растенията от този сорт са силни и здрави, много добре облистени и нямат прегаряне по плодовете. Предимство, което е желано и предпочитано, защото гарантира добрия външен вид на крайния Ви продукт.

Тези доматки са индетерминантен сорт със средно дълги междувъзлия. Отглеждането му се извършва на 4 и 6 съцветия, едностъблено, като за него ще Ви е необходима опорна конструкция.

Сортът има много добра устойчивост и позволява на Вас, потребителите, да изберете къде да го отглеждате. Можете да направите това на открито, както и във всякакъв вид оранжерии – в стоманено-стъклени и в полиетиленови.

От семената за домати средно се формират по 5-6 плода на китка, а при по-продължително отглеждане Вие ще получите рекордни добиви.

Домати наподобяват много другите сортове доматки на същата фирма, особено по перфектната си резистентност на стопански болести.

Много издръжлив сорт към Мозайка (ToMV), Листна плесен (Ff), Вертицилиум (Va), Вертицилийно увяхване (Vd), Фузарийно увяхване (Fol), Бронзовост (TSWV) и Нематода (Ma\Mi\Mj).

От тези семена за домати професионални Вие ще получите наистина изключителна реколта – домати с истински едри плодове, яркочервен цвят и страхотен вкус. Много непретенциозен сорт, който може да отглеждате, както на открито, така и във всякакъв вид оранжерии.
На нас ни звучи много добре, сигурни сме, че и при Вас въздействието е същото.
Е, какво чакате ?

Ние от ГарденБГ сме благодарни на Севън сийдс ООД – лидер в доставка на качествени тревни смески бяла детелина и основен вносител на качествени паркинг елементи от бетон и пластмаса, както и представител на качествен ограничител за райграс трева и озеленяване на дворове.

See more from our quality catalog for homes and gardens.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *