Семена за домати червени за пюре Тодораки

Разфасовка / брой семена: 500 бр. професионални семена на домати за пюре Тодораки в оригинална опаковка.
Норма за сеитба: Около 2800 растения на декар.
Реколта: –
Период на сеитба: –

Период на разсаждане: Препоръчва се периодът на разсаждане да е два месеца и половина след сеитбата на домати тодораки.

Схема на отглеждане: 85 – 90/35 – 40. Около 2800 растения на декар.
Вегетация: –

Характеристики на плода: Домати за пюре семена Тодораки са професионален едроплоден сорт домати (200 – 220 гр. средно тегло).

Ранноплодни домати, с интензивно червен цвят на плодовете и изравнена продукция, която запазва своите търговски качества дълго време. Подходящи за отглеждане на всички направления – както за кратко, така и за дълго производство, на открито и закрито. Добра издръжливост на болести, ранно постъпване на продукцията и много висок добив.

В нашия магазин Semenata.shop имате възможността да намерите и да се сдобиете със семена за домати Тодораки за пюре. Още един от едроплодните сортове домати на холандската фирма Тодараки. Професионален хибрид, специфичен със своята раннозрелост и множество устойчивости.

Домати Тодораки притежават едри плодове – 200-220 грама, имат много добра изразена твърдост и страхотно залагане на цветовете. Вашите узрели домати ще имат наситено червен цвят. Точно както и друг раннозрял сорт домати, производство на същата фирма – и този сорт не притежава зелен пръстен.

Предимство, на което сме сигурни, че ще се зарадвате, ако сте любители на интензивно червените домати. Изравнени плодове с много добра съхраняемост, които запазват своите търговски качества много дълго време. Страхотен избор за всеки дом, защото удоволствието и насладата Ви от свежи домати ще продължи дълго време, след като сте събрали Вашата реколтата. Много подходящи и за външен пазар.

Растенията от този сорт са жизнени и свежи, с полуотворен хабитус и много добро образуване на китките. Тези домати са подходящи за отглеждане на всички направления. За кратко отглеждане – 5-6 китки, както и за дълго от 10 до 15 китки. Имате и избор при отглеждането на тези семена, като може да това да бъде, както на открито, така и на закрито.

От семена сортови за домати Тодораки Вие ще получите страхотна реколта. Този сорт встъпва в плододаването рано и дава много висок добив. А ако желаете да получите най-добри резултати се препоръчва да регулирате китките до 5-6 доматки.

С издръжливостта му на Мозайка (ToMV), Листна плесен (Ff), Вертицилиум (Va), Вертицилийно увяхване (Vd), Фузарийно увяхване (Fol), Бронзовост (TSWV) и Нематода (Ma\Mi\Mj), този сорт си печели още повече точки, проявявайки много висока и добра резистентност на болестите, спохождащи доматите.

Изключителна благодарност изказваме на фирмата Севън сийдс ООД, които са лидер в доставка на качествени паркинг настилки и елементи в България и са официален вносител на едни от най-добрите ограничители за трева и райграс на разумни цени, че предоставят тази информация за доматките тодораки и че ни дадоха една интересна тревна смеска детелина за да озеленим градинката пред офиса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *