Професионални семена за лятна салата GardenBg

Разфасовка / брой семена: 5000 броя семена на салата GardenBg или 5000 броя пелети.

Норма за сеитба: Стандартно за салатите посевната норма е около 15 – 20 гр. семена за един декар.
Реколта: –

Период на сеитба: Професионални семена на салата GardenBg на засявайте през пролетта и есента на открито.

Дълбочината на сеитба не бива да се прави на повече от 1 см.
Период на разсаждане: Зелената салата тип маслена глава се пикира на 3 – 4 същински лист. Най-добре е да приготвите разсада в табли за разсад. Обикновено се разсажда след месец, месец и половина от засяването на тези качествени семена на салати.

Схема на отглеждане: Стандартната схема за отглеждане на салатите е 30 Х 30 см. Холандския сорт GardenBg е подходящ за лятно и есенно отглеждане на открито. Устойчивости: Bl:16-32; Nr:0; LMV:1;
Вегетация: –

Характеристики на плода: Холандският сорт GardenBg формира здрава и компактна глава, която е изравнена и зелена. Достига размери 400 – 600 гр.

Онлайн магазин Semenata.shop представя професионални семена за зелена холандска салата тип маслена глава сорт GardenBg. Фирмата производител на този летен сорт салатка е доста известна.

Това е една от водещите холандски компании в производството, отглеждането и продажбата на зеленчукови семена. Фирмата се представлява от фирми в повече от 30 страни.

Непрекъснато се развива и подобрява производството си в съответствие с всички добри земеделски практики. Ако търсите летен сорт зелена салата за отглеждане на открито, то опитайте с професионалните семена на GardenBg.

Най-големият плюс на сорта е неговта висока поносимост на горещите летни температури и по-интензивното лятно слънцегреене. Зеленият холандски сорт салата маслена глава GardenBg е толерантен към изцъфяване. Подходящ е и за пролетна и есенна сеитба. Оглежда се чрез предварително приготвен разсад, който е препоръчително да се разсажда на мулч.

Не се препоръчва отглеждане в оранжерии. Семената се засяват и салатите се разсаждат, когато климатичните условия позволяват култивиране на открито на зелена салата.

Изключително сме благодарни на Севън сийдс ООД – лидер в доставка на качествени бетонови плочки тротоарни и официален вносител на качествени ограничители ландшафтни.

3 Replies to “Професионални семена за лятна салата GardenBg”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *