Семена на корнишони GardenBG F1 с предимно женски цветове за открито

Разфасовка / брой семена: Семена на корнишони с женски цветове GardenBG F1 се предлагат в разфасовки 80 бр. и 1000 бр. семена.
Норма за сеитба: Сеитбената норма на хибрида е 2000-2500 растения

GardenBG F1 на един декар земеделска земя при вертикално отглеждане. При директна сеитба на семенцата, е препоръчително да сеете на 2-3 см почвена дълбочина.

Реколта: GardenBG F1 е изключително високодобивен хибрид, който дава реколта от висококачествени корнишони със страхотни вкусови качества и външен вид.

Период на сеитба: Благоприятните периоди за сеитба на семенцата на корнишончетата са от краят на месец април до началото на месец май и от краят на месец юни до краят на месец юли.
Период на разсаждане: –
Схема на отглеждане: Японският хибрид корнишон GardenBG F1 е подходящ за открито отглеждане, на колове и на земя.
Вегетация: –
Характеристика на плода: GardenBG F1 формира изключително качествени корнишони със страхотни вкусови качества. Цветът на плодовете е тъмно зелен, с малки бели шипчета и средна големина – дължина – 5-9 см и диаметър – 2-4 см. Консистенцията на корнишоните е плътна, но крехка, много хрупкава и вкусна.

Искаме да Ви представим поредният страхотен хибрид на японската фирма GardenBG – корнишони семена GardenBG F1. Можете да откриете качествените семенца на този обилно плододаващ сорт корнишонки в нашия онлайн магазин.

GardenBG F1 формира жизнено и здраво растение, което се характеризира с преобладаване само на женски цветове. То притежава многобройни разклонения, къси междувъзлия и има много добра адаптивност. Впечатлява с дълъг беритбен период.

Корнишончетата, които ражда, са изключително качествени. Месото им е плътно, крехко, много хрупкаво и много вкусно. Големата на плодчетата средно е 5-9 см – дължина и 2-4 см – диаметър. Плодовете са тъмно зелени и по тях се забелязват малки бели бодлички.

Високодобивният сорт корнишони GardenBG F1 е подходящ за открита сеитба, на конструкция или на земя, от краят на месец април до началото на месец май.

За по-късно производство, може да засеете семенцата на хибрида от средата на месец юни до средата на месец юли.

Хибридът се характеризира и с много устойчивости към вируси и болести, спохождащи културите. GardenBG F1 проявява много добра резистентност към Мани и Антракноза и средна трайност към Краставично мозаечен вирус.

GardenBG F1 е вид много вкусни корнишони, който е подходящ както за прясна консумация, така и за мариноване.

В прясно състояние, корнишончетата са перфектна добавка към всяка салата, те са много добър заместител на обикновената краставичка.

Мариновани, те стават страхотна част от така любимата зимна туршия. Можете да вложите корнишоните самостоятелно в туршията или да ги комбинирате с други зеленчуци, като доматки, моркови, чушлета и каквото ви е по вкуса.

Сорта е устойчив на: Брашнеста мана, Краставично мозаечен вирус, WMV (мозаечен вирус по дините), PRSV (Papaya ringspot virus), Антракноза, DM.

Изключителна признателност изказваме към лидерите в България за доставка на качествени продукти – Севън сийдс ООД, които любезно предоставиха тази полезна информация и съвети за създаването и. Севън сийдс ООД се занимава с внос на качествени ограничители ландшафтни за трева и райграс, както и с предоставяне на качествени плочки тротоарни за двор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *