Семена на холандски репички GardenBG едри и много вкусни без напукване на плода

Разфасовка / брой семена: Семена на репички холандски GardenBG може да закупите в оригинални опаковки на GardenBG от 100 гр. или 250 гр.
Норма за сеитба: Засейте 120-150 до 200 грама семена на холандския хибрид GardenBG на кв м. или 1,2 – 1,5 до 2 кг на един декар земеделска земя. Сейте в почвата на дълбочина от 2-2,5 см. В 1 грам се съдържат приблизително 100-140 семена.
Реколта: –
Период на сеитба: Подходящи са за пролетно, есенно и лятно реколтиране.
Период на разсаждане: Не се разсаждат, може да бъдат проредени.
Схема на отглеждане:
Вегетация: Около 30 – 40 дни.
Характеристика на плода: GardenBG червени репички, подходящи за пролетно, лятно и есенно производство. Кореноплодното растение притежава здрава листна розетка, със средна големина. Плодовете, които формира са кръгли, изправени и с много високо качество. Сортът от тези семена на репички сортови не се напуква и не стрелкува. Запазва доброто си качество и при нарастване до 5 см.

Поредното страхотно попадение от холандската GardenBG вече е налично в нашия онлайн магазин – семена на едър сорт репички GardenBG, перфектен избор за пролетно, лятно и есенно производство.

GardenBG е изключително надежден хибрид, който се характеризира със здрава и средно едра листна розетка. Тя формира изравнени кореноплоди, с високо качество, кръгла форма и ярко червен цвят.

Характерното за холандския хибрид GardenBG, е че проявява висока толерантност към напукване през студените месеци и стрелкуване при високите температури през летните месеци.

Друго важно предимство при тези репички, е че те запазват страхотното си качество и при нарастване до 5 см.

Благоприятна е сеитбата на холандския хибрид за пролетно, лятно и есенно производство. Необходимата сеитбена норма е 1,2 – 1,5 до 2 кг семена на един декар земеделска земя, в дълбочина на почвата 2-2,5 см.

GardenBG е предпочитан сорт професионални репички за продажба и пакетиране. Червените репички се използват често за направата на различни салати, на които придават незабравим вкус.

Репичката е едногодишно кореноплодно растение, което е част от семейство Кръстоцветни. Репичките имат разпространение в кулинарията, като страхотна добавка към любимата зелена салата. Освен страхотен вкус, този малък зеленчук притежава много полезни свойства за организма.

Всъщност, репичките са много мощен помощник при настинки, вируси и грипни състояние. Причината е високото съдържание на витамини в състава им – а именно витамини от група B и изключително важният витамин C.

Този зеленчук е богат на калий, цинк, фосфор, натрий , фолиева киселина и вода, които оказват благоприятно действие върху стомаха и черния дроб. Етеричните масла пък засилват секрецията на храносмилателните жлези, в резултат, на което се подобрява дейността на храносмилателната система.

Интересен факт, е че консумацията на репички помага при борбата със стреса и има антиоксидантно действие върху организма. Това прави кореноплодната култура страхотно средство за предотвратяване на сериозни възпаление и дори някои ракови заболявания.

Изключително сме благодарни на Севън сийдс ООД, които се занимават с доставка на градински плочки и внос на немски тревни смески на добра цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *