Холандски семена на корнишони GardenBG професионални

​Разфасовка / брой семена: Професионални семена на корнишони GardenBG са партенокарпни и могат да бъдат поръчани в две оригинални опаковки от 250 бр. семена и 1000 бр. семена. За да се ориентирате по-точно в нормите са сеитба ще уточним, че в един грам се съдържат между 38 и 50 бр. семена.

Норма за сеитба: Обикновено на площи от един декар се отглеждат между 2 600 и 3 000 бр. растения на корнишони. Сеитбената норма и броя на растенията могат да се променят в зависимост от избраната схема на производство.

Реколта: Препоръчва се производството на корнишоните да бъде на опорни конструкции. Партенокарпните корнишони GardenBG са холандски сорт, който цъфти с женски цветове.

Период на сеитба: За ранна сеитба, семена на корнишони GardenBG се засяват в оранжерия през периода средата на февруари – средата на март.

Минималната температура за покълване на семена от корнишони е 12 градуса по Целзий. Най-добре да се осигури температура на почвата от минимум 15 градуса по Целзий при засяването на семената. За късна сеитба обикновено корнишоните се засяват през юни. След като няма опасност от падане на слани, можете да засеете семената на GardenBG на открито – 15 април и 15 май.

Период на разсаждане: –

Схема на отглеждане: Сортът корнишони GardenBG е подходящ за производство на открито и под тунели. Схема, която може да се използва за засаждане е 110-80/35см или 120/40 см. Растението има много силен растеж.

Вегетация: 75 дни.
Характеристики на плода: Ранен професионален хибрид корнишони GardenBG образуват много изравнени плодове с тъмнозелен нежен цвят. Типа на корнишончетата е цилиндричен, брадавичест и е идеален както за прясна консумация, също така и за осоляване.
Semenata.Shop е онлайн магазин, който представя на всички клиенти – професионални семена на корнишони GardenBG.

Сорта е високоустойчив на краставичен мозаечен вирус, кладоспориум, брашнеста мана и средноустойчив на кубинска мана.

Като партенокарпен сорт, образува женски цветове и освен това е много високодобивен. Ранният хибриден сорт корнишони може да отглежда на открито и под прикритие.

Нежните плодове, които образува са тъмнозелени и отлични за прясна консумация и осоляване (консервиране).

Опитайте да отгледате с холандските семена – корнишони GardenBG и се убедете сами в отличните им устойчивости и вкусови качества.

Благодарим на фирма Севън сийдс ООД за огромната подкрепа и за това, че са сред най-добрите във вноса на пластмасови паркинг елементи за вертикално планиране и доставка на качествени ограничители за градина.

2 Replies to “Холандски семена на корнишони GardenBG професионални”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *