Семена на моркови GardenBg – холандски сорт за целогодишно производство

Разфасовка / брой семена на моркови: Морковите за целогодишно производство GardenBg се предлагат в опаковка от 25 000 бр. семена и 100 000 бр. семена.

Норма за сеитба: Нормата за сеитба на ранния морков GardenBg е от 250 – 350 гр. семена на един декар земеделска земя. В 1 грам се съдържат средно от 550 до 1100 броя семена на холандски моркови. 1 000 бр. семена тежат около 0,8 – 1,8 гр.

Реколта: Холандския морков хибрид GardenBg дава реколта подходяща за продажба на връзки от здрави моркови, с отличен търговски вид. Реколтата от гладките кореноплоди се събира бързо – вегетацията е 95 дни.

Период на сеитба: За много ранна и ранна сеитба на сорта GardenBg, сейте семената на моркова от месец Март до месец Април подобно на известните семена на моркови нантски.
Период на разсаждане: –

Схема на отглеждане: Ранният хибрид GardenBg е подходящ за целогодишно производство. За отглеждане на връзки, можете да засявате семената на сорта на по-леки почви, а за съхранение може да се засяват и на по-тежки почви.

Вегетация: Вегетацията на холандския сорт морков GardenBg е около 90-95 дена.

Характеристика на плода: GardenBg е ранен сорт, здрав, холандски морков. Характеризира се с гладък кореноплод и гладки и изправени листа.

Дължината на плода достига от 20 до 22 см, има много бързо оцветяване и формира бързо затъпен връх. GardenBg е хибрид, много подходящ за дълго съхранение и за продажба на връзки.

Добавихме в нашия онлайн магазин семена на моркови GardenBg тип Нантски, който е ранен сорт. Високодобивен хибрид, с гарантирано качество на семената и с произход от холандската фирма GardenBg.

GardenBg е много ранен до ранен сорт, който образува здрави моркови с гладък кореноплод и изправени листа. Дължината на плодовете достига до 20-22 см и те се характеризират с много бързо оцветяване и затъпен връх. От семена на моркови на GardenBg ще отгледате зеленчуци, които притежават красив оранжев цвят, апетитен аромат и страхотен вкус.

Холандският морков GardenBg е много подходящ сорт за целогодишно отглеждане и производство. За ранно и много ранно производство, семената на моркова се сеят през месеците Март и Април. Сеитбената норма е от 110 000 бр. семена до 170 000 бр. семена на един декар земеделска земя.

След сеитбата на семената на сорта GardenBg, трябва да поддържате оптимална влага на почвата, за да избегнете нейното засушаване, и за да покълнат успешно семената на моркова.

Вегетационният период на ранния сорт GardenBg има продължителност от 90 до 95 дни.

При сеитба, е важно да изберете почвата, на която ще отглеждате морковите. За връзки или мити, сейте семената на морковите на по-леки почви, а за добро и дълго съхранение – по-тежките почви също са подходящи.

Лехи и редове се формират при сеене и отглеждане в по-тежки почви, при по-леките не е необходимо този вид отглеждане на сорта.

Хибридът GardenBgе много високо устойчив на напукване и идеален избор за дълго съхранение. Освен за съхранение, морковът тип Нантски – GardenBg е идеален избор за продажба на връзки.

Може да откриете този висококачествен, целогодишен сорт моркови в нашия онлайн магазин, в селекцията ни от подбрани професионални продукти на холандската фирма GardenBg.

Изключително сме благодарни на фирмата Севън сийдс ООД, че ни предостави тази интересна и полезна информация. Те са изключителни професионалисти и са лидери в доставка на ограничителни ленти за градина и качествени многогодишни тревни смески.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *