Холандски семена на зеле GardenBG за осоляване и прясна консумация

Разфасовка / брой семена: 1000 бр. сортови семена на зеле GardenBG се предлагат в оригинална опаковка.

Норма за сеитба: Бяло главесто зеле се сее стандартно с норма 50 – 60 гр. на декар. В един грам има около 200 – 300 бр. семена на бяло главесто зеле.
Реколта: –

Период на сеитба: От началото на месец Март до средата на Август месец. При оптимална температура 20 – 25 градуса по Целзий, семената на зеленцето подходящо за осоляване е между пет и осем дена.
Период на разсаждане: Когато разсадът формира 3-4 същински листа можете да разсадите по схема: 50Х50 см.

Схема на отглеждане: Холандските семена на зеле GardenBG са предназначени за средно-ранно производство. Отглежда се по схема 50Х50 см. Има Висока устойчивост на Foc (HR) – Fusarium oxysporum.

Вегетация: От средата на май до средата на октомври месец е периода за реколтиране на зелето за осоляване и прясна консумация GardenBG. Вегетационният период е около 73 дни.

Характеристики на плода: Бяло главесто зеле GardenBG на холандската фирма GardenBG формира кръгли глави с едрина 2,5 – 3,5 кг, които имат синьо-зелени обвивни листа. Хибрида е подходящ за прясна консумация и осоляване.

Онлайн магазин Semenata.shop има удоволствието да Ви представи холандски семена професионални на зеле GardenBG, което е отличен избор за средно ранно производство. Бялото главесто зеле образува много едри зелки, които са с кръгла форма и имат синьо-зелени обвивни листа.

Този холандски сорт професионално бяло главесто зеле се цени, защото е подходящо и за осоляване, освен за свежа консумация. Високата му устойчивост на Фузариум (Foc (HR) – Fusarium oxysporum) го прави и сред предпочитаните хибридни сортове зеле за отглеждане на открито.

Засявайте холандските професионални семена на зеле GardenBG върху дълбоки, аерирани и влагоемни почви, които имат добър хранителен запас и pH 7 – 7,5. Най-добри предшественици за бялото главесто зеле GardenBG са доматите, пипера и патладжана.

Изключителна благодарност изказваме към специалистите на Севън сийдс ООД, които са лидер в доставка на бетонови настилки, както и едни от най-качествените вносни тревни смески на добри цени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *