Семена на много ранен пипер Капитани F1 за хидропоника оранжерия и на открито

Разфасовка: Семена на много ранен пипер за хидропоника, оранжерия и открито отглеждане Капитани F1 се предлагат в разфасовки 250 бр. семена и 500 бр. семена на пипер.

Норма за сеитба: –

Реколта: Новият хибрид ранен Капитани F1 дава качествена реколта от сладки плодове, с перфектен търговски вид. Сортът се характеризира с продължително плододаване. Плодовете придобиват привлекателен цвят, когато достигнат своята техническа зрялост, като могат да бъдат прибирани и зелени.

Период на сеитба: Пиперът Капитани F1 е много ранен сорт, който е подходящ за сеитба още в началото на месец февруари. Благоприятният му период за сеитба продължава до средата на лятото – месец юли. Хибридът е подходящ за хидропонно (безпочвено) отглеждане и може да се отглежда, както на открито, така и в полиетиленови оранжерии.

Характеристика на плода: Много ранните пипери от сорта Капитани F1 (Kapitany F1) са ново поколение пипер капия. Пипера за хидропоника притежава червени плодове, с плоска форма и средна големина до 120 грама. Чукшките на този нов хибрид се характеризират с перфектна изравненост, което ги прави изключително атрактивни за пазара. При този сорт, преобладават двукамерните плодове. Капията е снабдена със страхотен вкус, който впечатлява с невероятната си сладост. Сортът притежава множество устойчивости – висока търпимост на доматена мозайка (ToMV), тютюнева мозайка (TMV), TMGMV, PMMoV, PaMMV и умерена устойчивост към бронзовост (TSWV).

Искаме да Ви представим семена на сладък пипер, тип много ранна капия – Капитани F1 (Kapitany F1). Ново поколения капия, която се характеризира с много ранна зрелост и плодове, с перфектен търговски вид.

Капитани F1 е много ранен сорт капия, с продължително плододаване. Плодовете на хибрида за хидропоника и полско производство са плоски и изравнени, което ги прави изключително атрактивни за продажба. Цветът на капията е червен, като почервеняването й се случва равномерно и не се появяват микронапуквания по плода. Когато достигне своята техническа зрялост, цветът й е атрактивен, като плодовете й могат да се прибират все още зелени. Пипетър Капитани F1 е снабден със средна големина 110-120 грама и много приятен, сладникъв вкус. При този сорт се срещат капии, както с една камера, така и с две, като преобладаващият тип са тези с по две камери.

Kapitany F1 е пипер с много ранна зрялост, който може да засеете от началото на месец февруари до месец юли. Сортът се отглежда по благоприятен начин – хидропонно, както в закрити съоражения – полиетиленови оранжерии, така и на открито. Хидропонното отглеждане означава безпочвено отглеждане на растения във вода и хранителен разтвор.

Висококачественият хибрид Капитани F1 е снабден с множество устойчивости. Проявява страхотна резистентност към болести и зарази, които нападат растенията и са причината за увяхването на множество зеленчукови култури. Високо устойчив на доматена мозайка (ToMV), тютюнева мозайка (TMV), TMGMV, PMMoV, PaMMV и умерена резистентен към бронзовост (TSWV).

Благодарности на екипа на Севън сийдс ООД – лидерът в българските настилки тип бетонови плочки за тротоар.

2 Replies to “Семена на много ранен пипер Капитани F1 за хидропоника оранжерия и на открито”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *