Семена на корнишони Тодораки F1 (Todoraki F1) холандски ранен сорт за тунели

Ако Вашето желание и крайна цел е да получите един страхотен и висок добив корнишони, то ние Ви предлагамe веднага най-доброто. От професионалните качествени семена на корнишони Тодораки F1 (Todoraki F1) сме сигурни, че ще повишите досегашните си добиви.

Този сорт корнишони имат много добро залагане на плодовете. Те са цилиндрични, а дължината им е 10-12 см. Средното им тегло е от 90 до 100 грама, а цветът им е равномерно зелен. Притежават хрупкава консистенция и вкусът им е негорчив. Имат голяма прилика с плодовете на друг холандски сорт – Екселсиор F1 (Excelsior F1), но са по-раннозрели.

Друго предимство е и страхотна твърдост на плодовете, което ги прави страхотен избор за експорт.

Корнишони Тодораки F1 имат много добра раннозрелост. Поради тази причина са подходящи за ранно производство под тунели.

Колтуците на това растението са мощни и растежът им не отслабва до края на вегетацията. Тези корнишони се препоръчват за дълго производство.

Може да отглеждате този хибрид в оранжерии, на първи и втори ред, както и на открито. Отглеждането му се случва на конструкция (колово) може в близост да си сложите качествени каучукови гумени плочи за детски площадки.

Корнишони Тодораки F1 притежават добри устойчивости към болестите и вирусите, които нападат стопанските растения. Изключително важни са устойчивостите към Обикновена краставична мозайка (CMV), Жълта краставична мозайка (CVYV), Брашнеста мана (Px), Краста (Ccu).

Корнишони Тодораки F1 са ранноплоден сорт корнишони със силен растеж, дело на холандската фирма Тодораки Заден (Todoraki Zaden). Един непретенциозен сорт, който е страхотен избор за всеки дом. Можете да ги откриете и поръчате още сега в нашия онлайн магазин.

Ако отглеждате корнишони на закрито, можете да опитате и семена на хибриден корнишон Тодораки m1 F1.

Разфасовка / брой семена: 500 бр. семена на корнишони Тодораки F1 (Todoraki F1) холандски сорт за ранно производство под тунели.
Норма за сеитба: Препоръчва се сортовите семена на корнишони Тодораки F1 да се засяват в оранжерии (на закрито), като ще са Ви необходими 50 – 70 гр. семена или около 2000 – 2500 броя растения за един декар.
Реколта: –

Период на сеитба: За ранно производство подходящият период е от средата на януари до средата на март в оранжерии. За късно производство – от средата на юни до средата на юли. Тези корнишони Тодораки F1 са много подходящи за ранно производство под тунели. За такова ранно отглеждане на открито срокът е от средата на април до средата на май.
Период на разсаждане: –

Схема на отглеждане: Сортовите семена на холандски корнишони Тодораки F1 (Todoraki F1) са подходящи за отглеждане в оранжерии, на първи или втори ред и под тунели.

Вегетация: Вегетационният период на корнишони Тодораки F1 (Todoraki F1) е 45 дни.

Характеристики на плода: Корнишони Тодораки F1 (Todoraki  F1) са холандски високодобивен сорт корнишони. Притежават страхотно залагане на плодовете и много добра твърдост. Раннозрели и много мощни растения. Растежът им не намаля до края на вегетацията и са Вашият перфектен избор за дълго производство. Много добри устойчивости към важни вируси.

Thank the home and modern garden catalog online Semenata.org

Много сме благодарни и на лидрът Севън сийдс за прекрасните и качествени паркинг елементи пластмасови.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *