Тор за оранжерии за фертигация Solinure GT 5 – 20-20-20+TE

Разфасовка: 25 кг.
Продължителност на действие (различно е от пролетна тор за райграс):

Solinure GT 5 – 20-20-20+TE е тор за фертигация и действа около седмица с едно приложение.

Приложение и дозировка: Тор за капково в оранжерии, тунели и за открито производство с фертигация Solinure GT 5 20-20-20+TE, може да се прилага за всички зеленчуци, плодове, билки, подправки и овошки особено успешно по време на фазата на вегетативен растеж за поддържане и балансиране. Дозата е 4 – 5 кг за декар.

Съдържание: Азот Общо (N) 20%; Нитратен азот (N-NO3) 5,9%; Амонячен азот (N-NH4) 3.8%; Азотен карбамид (Ur-N) 10.3%; Фосфорен пентоксид (Р205) 20%; Водоразтворим (Р205) 20.0%; Калиев оксид (К20) 20%; Водоразтворим (К20) 20.0%; Желязо (Fe) 0.04%; Водоразтворим 0.04%; Хелатирано с EDTA 0.04%; Манган (Mn) 0,01%; Водоразтворим 0.01%; Хелатирано с EDTA 0,01%; Бор (В) 0.01%; Водоразтворим 0.01%; Мед (Cu) 0,002%; Водоразтворим 0.002%; Хелатирано с EDTA 0.002%; Молибден (Mo) 0.002%; Водоразтворим 0.002%; Цинк (Zn) 0.002%; Водоразтворим 0.002%; Хелатирано с EDTA 0.002%

Garden BG представя торoве за оранжерии за фертигация Solinure GT 5 – 20-20-20+TE. Освен за оранжерийно производство този професионален тор е подходящ и за употреба при капково напояване на открити площи. Този тор за оранжерии и фертигация се употребява за поддържане на балансиран растеж по време на вегетацията на растенията.

Тор за фертигация Solinure GT 5 – 20-20-20+TE подхранва прецизно Вашите растения (за разлика от специални торове за тревни площи), за да имате по-висока производителност. Лесно се дозира и подхранва равномерно растенията благодарение на фертигацията. Тези водоразтворими торове се смесват с водата за поливане.

Solinure GT 5 – 20-20-20+TE е тор за оранжерии и за открито, който прави лесно подхранването на растенията в зависимост от състоянието на почвата и фазите на растеж на всяка култура. Подходящ е за зеленчуци като домати, пипер, краставици, патладжан, билки, подправки, плодове – пъпеши, дини или овошки. Можете да подхранвате и къпинови храсти, малинови, боровинки и касис.

Тор за оранжерии и фертигация Solinure GT 5 – 20-20-20+TE е произведен от чисти суровини и съдържа основните хранителни елементи – азот, фосфор, калий, и изцяло хелатирани микроелементи. Торът за оранжерия Solinure GT 5 – 20-20-20+TE не съдържа хлор и е с ниско съдържание на уреа. Характерно за тези висококачествени торове за фертигация е и това, че са с внедрена технология PeKacid.

Тази технология е патентована и е уникална. Съчетава в себе си предимствата на моно-кристалната водоразтворима фосфорна киселина в суха форма с лекотата и безопасността на твърдите кристални торове. PeKacid („киселина в торба“) замества конвенционалното приложение на стандартната фосфорна киселина. По този начин наторяването в оранжериите става по-безопасно и по-лесно. Понеже има кисела природа, PeKacid освен, че подобрява усвояването на хранителни вещества, също така има и противозапушващо действие, като по този начин системата на капковото – капкообразувателите остават чисти.

Благодарение на това, торът за оранжерии Solinure GT 5 – 20-20-20+TE след пълното си разтваряне намалява pH на твърдата вода и разтваря утайките образувани по време на поливане. Когато системата за фертигация е чиста и не запушена, торовете за оранжерии и открито се разпределят напълно равномерно.

Поради вкисляването на водата, фосфорната фиксация в ризосферата се намалява и се насърчава усвояването на микро елементите при почви с pH по-голямо от 7 (алкални). Балансираният НПК тор за оранжерии е подходящ за употреба и при тунели и растения на открито.

Перфектен избор за зимно производство и при зреене на плодовете. Има ниско съдържание на карбамид, покрива основната нужда от магнезий, формулация е без хлориди. Винаги, когато избирате тор за Вашите растения се съобразявайте освен с хранителните нужди на различните култури по време на растеж, също така и с pH на водата за фертигация, както и с pH на почвата и запаса на хранителни вещества в нея.

Характеристики
ЕО при 1 g / l (25 ° C)
0,9 mS / cm

Макс. разтворимост (25 ° С)
52 кг / 100 л

Изключително сме благодарни целия екип на фирма Севън сийдс ООД – лидер в доставка на качествени настилки за паркинги и официален вносител на един от водещите ограничители за цветни лехи в България. Благодарим и за предоставените безплатни мостри на сухоустойчива тревна смес сахара.

One Reply to “Тор за оранжерии за фертигация Solinure GT 5 – 20-20-20+TE”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *