Тор в специални гел капсули за орхидеи 5 бр. + 1 бр. DUO подарък

Разфасовка: Еликсирът от Биопон или специалните гел капсули за орхидеи, предназначен за специалното подхранване на всички сортове орхидея независимо от използваната специална почва за орхидеи, се предлага в опаковка от 5 бр. дози в кутия + 1 бр. DUO капсула подарък. Освен цял комплект може да бъде закупена и една дозичка.

Продължителност на действие: След като подхраните красивата си орхидея с гел капсулата еликсир от Биопон, Вие им осигурявате нужните хранителни вещества за периодът от 4 седмици.

Приложение и дозировка: Може да използвате иновативните торни капсули върху всички сортове орхидеи. Торовете са поставени в специална гел капсула, която се самодозира. Иполват се изключително лесно – премахвате фабричната капачка и просто ги поставяте в почвата. Те изпускат оптимално количество торове в продължение на един месец, като по този начин осигуряват на Вашите орхидеи балансирано хранене без пикове и спадове на хранителни елементи.

Орхидеята е едно от най-красивите и приказни цветя градински. Смятана от мнозина за царицата сред цветята, тя е изключително подходяща за стайно отглеждане. Тази „кралица“ има способността да украси всяко помещение, в което се отглежда с многобройните си цветови комбинации, сортове и размери.

Проблемът при нейното отглеждане е, че е смятана за силно непретенциозно растение, но въпреки това малки грешки биха били фатални.

Всъщност тяхната непретенциозност се изразява особено в по-ограничената им нужда от вода. Необходимо е през студените месеци да поливате вашето цвете само един път в седмицата, а през летните – 2 пъти. Препоръчително е водата да е със стайна температурата, студената вода може да навреди на цветето.

Орхидеите обичат топлината и светлината, но не трябва да ги поставяте на пряка слънчева светлина. Температурните граници, в които се развиват са между 18 до 30 градуса.

Важно е да се обърне специално внимание на наторяването на това цвете. Особеното при тях е, че е препоръчително да ги подхранвате с торове, които са специално предназначение за орхидеи. По този начин, те приемат само нужните им вещества, за да растат и да се развиват правилно.

В нашия онлайн магазин за градинарски стоки добавихме нов и иновативен продукт, с който успешно и изключително лесно ще подхраните красивите си орхидеи – еликсир за орхидеи или така наречените гел капсули с тор за орхидея.

Този еликсир достига до вас в апликатор за самодозиране на порции и е актуален за всички видове орхидеи.

В състава му се съдържат всички необходими минерали и хранителни вещества, от които орхидеята се нуждае.

Наторявайки красивото цвете с еликсира от Биопон, вие ще подсилите кореновата система на растението, което ще помогне на цветето да поеме нужните му хранителни вещества много по-бързо и ефективно.

Торът в гел капсулата укрепва качествено цветето, като му осигурява здрав и свеж вид. Поемайки необходими минерали и микроелементи, растежът и цъфтежът на орхидеята се подсилва многократно. Цветовете й не спират да цъфтят, като получават разкошен блясък и още по-ярък цвят.

След като наторите цветята си с този многофукнционален тор за орхидеи на дози, вие ще ги подхраните успешно за период от 4 седмици.

С този иновативен продукт, грижата, и в частност похдранването на орхидеите, става много по-лесно, удобно и ефективно, без досадно приготвяне на разтвори.

Благодарности изказваме към специалистите от фирма Севън сийдс ООД, които са лидери в доставка и внос на качествени паркинг елементи и пластмасови ландшафтни ограничители за трева, че предоставиха за нас тази интересна информация.

One Reply to “Тор в специални гел капсули за орхидеи 5 бр. + 1 бр. DUO подарък”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *