Лампа от хималайска сол USB на страхотна цена

Към нашата нова серия от продукти за интериорно осветление, съставени от хималайска сол, добавихме още един природен йонизатор – лампа от хималайска сол USB, с тегло от 400 грама. Този изключителен продукт лесно и удобно може да свържете към Вашия компютър, лаптоп, таблет, аипад на работното място или у дома. Компактните размери превръщат солната usb лампа в незаменим помощник с/у вредните лъчения навсякъде.

Ползи от солната лампа USB при използване в близост до тревни смески качествени:
– Неутрализира вредното магнитно поле, което се излъчва от различни видове техника – телевизори, компютри, смартфони, телефони, лаптопи, радио, антени, сателитни чинии и др.

– Има пречистващо действие върху въздуха в помещението.

– Създава мека и приятна светлина, която допринася за създаване на уют и спокойствие.

Хималайската сол е полезен и чист натурален продукт, смятан за здравословният заместител на готварската сол. В състава си притежава голям брой минерали и микроелементи, като калций, магнезий, мед и желязо, които я правят изключително полезна и важна за организма на човека.
Но може би е най-добре,ако ви предоставим малко информация за добивът на тази толкова полезна съставка.

Хималайската сол се добива от Северен Пакистан и по-конкретно от планината, наречена Солната верига, намираща се в подножието на Хималаите. Твърди се, че хималайската сол започнала да се използва още от времето на Александър Македонски, около 320 г. пр. Хр. Това се случило, когато Александър Велики и войниците му лагерували край поречието на река Инд, която се намира в подножието на съответната планина. Тогава той забелязал, че конят му започнал да ближе скалите, сингализирайки, че има нещо.

Тази планина е считана за една от най-големите и стари солни депозити. С времето на нейната територия се създали 4 солни мини. Тя се разпростира на приблизително 300 км дължина, а ширината й е измерена около 20 км. Смята се, че формирането й е отнело 250-500 милиона години.
Хималайските лампи, наричани още „Витамини на въздуха“ са истинско богатство за дома, офиса и всяко друго помещение.

Цялото електричество, от което сме заобиколени – телевизори, мобилни устройства, микровълнови, компютри, включително и цигарения дим са източник на вредни положителни йони или на „електрически смог“. Именно тези неща влошават сериозно въздуха, който дишаме и оказват изключително негативно влияние върху организма на всеки човек.

„Електрическият смог“ е една от причините за силната мигрена, неспокойният сън, постоянното безпокойство и притеснение.
Важно е да се погрижете за себе си и за близките си, като създадете здравословна среда, в която да живеете и да работите спокойно и благоприятно.
Тук е моментът, в който хималайските USB лампи стават най-доброто решение за вас. Полезните отрицателни йони, които те излъчват неутрализират положителните йони в стаята и намаляват електромагнитното замърсяване.

Лампата от хималайска сол USB, позната още и като най-добрият природен йонизатор, възстановява чистия въздух в помещението и подобрява цялостно състоянието на хората.

Тя подобрява имунитета, здравия сън, успокоява болките в главата, помага да преборите постоянната умора и стимулира силно концентрацията.
Лампата от хималайската сол излъчва красиви цветове, които допринасят за уюта и спокойствието в дома.

За да се възползвате правилно и максимално от положителните свойства на това „чудо“, трябва да знаете, че размерът има значение. Колкото по-голяма е стаята, толкова по-големи размери трябва да има лампата или трябва да се позиционират повече от една.

Лампа, която притежава големина от 2-3 кг има действие в радиус от 0,5 м площ, когато е изключена и 1м, когато е включена.
Ако размерите й са 4-6 кг, във включено състояние въздейства върху в радиус от 2 м, а изключено – 1 м. При по-голяма лампа, която достига от 7 до 10 кг, диапазонът на действие се увеличава – във изключен режим – 1,5 м, а включен – 3м. При вече 18-22 кг лампа – включена – 4 м, а изключена – 2 м.

Също има едно такова условие, ако в стаята имате повече електро уреди, то е препоръчително лампата да е по-голяма или да поставите повече от една.
За най-добър ефект, позиционирайте лампите в близост до телевизора, компютъра и всички други уреди, които притежавате. При наличието на хималайска лампа в стаята, е нормално ако започнете да усещате солен привкус в устата.

Ако пък при вас не се появи такъв привкус, няма място за притеснения, лампата си действа, вероятно просто не притежавате такава сензитивност. Трябва да знаете, че една такава лампа от хималайска сол е за цял живот, хималайската лампа не е консуматив и няма нужда от смяна след някакъв определен период от време. Важно е само да я държите далеч от вода. Единственото, което можете да сменяте по нея е крушката.

За да направите това, първо изключете юесби (USB) лампата от електричеството. След това я наклонете и изкарайте електрическото захранване. Проверете старата крушка и ако е много нагрята, изчакайте малко, защото може да Ви изгори. След това сменете с новата крушка и върнете обратно захранването. Можете да оставите хималайската лампа, постоянно включена в електричеството, ако усещате, че Ви кара да се чувствате по-добре.

Поръчайте още сега Хималайска лампа USB, мини лампа, с тегло от 400 гр. Заради маниатюрните си размери, тази лампичка е много практична и може да заеме почти всяко местенце в дома или офиса Ви.

В комбинация с 2 хималайски лампи, размери 4-6 кг, които също може да откриете в нашия онлайн магазин, ще прочистите въздуха и ще придадете свежест и уют на една стандартна стая от 20 кв.м м. Освен това, ще се наслаждавате на красивите хималайски кристали на три места в стаята си.

Технически характеристики:

Получавате уникална по форма лампа от хималайска сол с крушка, USB кабел и малка дървена основа.

Тегло на продукта: теглото варира от 400 до 600 гр.

Благодарим на едни от водещите в България при доставка на бетонни тротоарни плочки и внос на качествен ландшафтен ограничител за трева – Севън сийдс ООД.

One Reply to “Лампа от хималайска сол USB на страхотна цена”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *