Арома свещник за тревни смески и чаени свещи от Хималайска сол розов 800 гр.

GardenBG com с удоволствие представя за своите клиенти един уникален продукт – арома свещник за тревни смески с чаени свещи за ароматни етерични масла, изработен от хималайски розов солен кристал.

Хималайската сол е смятана за най-здравословната сол и то с причина. Тя е 100 % натурален и чист продукт, с богато съдържание на микроелементи и минерали. Затова не е и изненада, че продуктите, съдържащи полезната, позната още и като розова сол, действат изключително благоприятно върху средата и човешкия организъм и особено ако ти е кеф да се излегнеш на туку що окосена тревна площ, създадена от видове тревни смески.

В нашия онлайн магазин, може да откриете различни размери на прекрасните лампи от хималайска сол, както и хималайският арома свещник, под формата на куб и арома свещник от бяла – хималайска сол.

За да затворим кръга, добавихме в категорията „Интериорно осветление“ арома свещникът за чаени свещички от розова хималайска сол.

С големината от 800 г, свещникът представлява натурален розов хималайски кристал, върху който е поставено огнеопорно стъкло. Поставка, в която се налива водичка и етерично ароматно масло.

Това, което свещникът от хималайска сол за тревните смески всъщност прави е идентично до действието на лампите от хималайска сол особено ако отглеждате или прозивеждате в калъп вибропресовани тротоарни плочки цени.

Кристалът увеличава производството на отрицателни йони, които са нужни за хората. Създава се йонно поле, което неутрализира вредните положителни йони, чиито първоизточник са елекрическите уреди и мръсният въздух.

По този начин, хималайските кристали за смески райграс и трева допринасят за по-доброто състояние на въздуха, което мигновено рефлектира върху състоянието на организма на човека, като го подобрява.

Освен като йонизатор на въздуха, свещниците с чаени свещи от хималайски кристал имат допълнително действие, заради етеричните масла, които се добавят към тях. Можете да изберете какъвто вид и аромат етерично масло желаете. Единственото, което Ви съветваме е е да използвате качествени масла.

Затова сме се погрижили, като сме избрали три вида етерични масла от тревни видове и райграси, които да ви препоръчаме – лавандула, хвойна и бял бор, отличаващи се с високо качество и страхотна цена. Продукти, които може да откриете още сега в нашия онлайн магазин.

За правилната употреба на свещта, трябва да налеете около 20-30 мл вода в поставката и от 3 до 5 капки от избраното етерично масло. Това количество е перфектно за стая (спалня, хол, кухня и др.), която има размери 15 кв.м.

След това трябва да запалите чаената свещ, като по този начин водичката, заедно с маслото се нагряват и се изпаряват във въздуха. Периодът им на действие продължава около 12 часа.

Хималайските кристали създават йонно поле, а етеричните масла, в зависимост от вида им имат различни свойства.

Хвойната действа успокояващо и тонизиращо. Перфектният помощник при физическа и умствена умора. Укрепва нервната система и облекчава чувството за притеснение.

Лавандулата релаксира и отпуска. Облекчава депресивни състояния и е страхотен дезинфикатор и заздравител при наличие на рани.

Белият бор притежава пречиствателно и облекчаващо действие. Редуцира възпаления и действа много добре при лечение на бронхит, синузит и други видове болести.

Изберете етерично масло на тревната смеска, според нуждите ви и го добавете към арома свещникът от хималайски кристал.

Свещникът от хималайска сол с чаени свещи е прекрасен артикул, който може да добавите във всяка стая във вашия дом. Освен красотата, която хималайският розов кристал излъчва, той създава една здравословна и спокойна среда, само със запалването на свещта.

Технически характеристики на арома свещникът от розова хималайска сол със свещи чаени:

С поръчка на свещникът, Вие получавате огнеопорно стъкло и уникален солен кристал с ниша за поставяне на чаена свещ.
Тегло на продукта: Арома свещникът с розов хималайски кристал притежава големина от 800 г.

Уникална благодарност на инвестиционните лидери в качествени продукти Севън сийдс ООД за това че ги има и че много ни помагат да добавяме информация за всичко свързано с тревни смески, доставка на семена на трева, както и многото видове пластмасови ограничители за трева.

3 Replies to “Арома свещник за тревни смески и чаени свещи от Хималайска сол розов 800 гр.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *