Стилна жива картина за вертикално озеленяване на офиси и хотели

GardenBG com удоволствието да Ви представи един изключително ефектен продукт за Вашия дом, офис, конферентна зала, лоби на хотел или чакалня – жива картина.

Живата картина е иновативен начин да създадете един луксозен стил на дадено помещение. Това е акцен, който със сигурност няма да остане незабелязан от Вашите клиенти, партньори, служители или гости особено ако те са фенове на екзотични тревни смески или семена на домат Ръгби розов.

Живата картина е един страхотен начин за създаване на вертикално озеленяване на различни видове помещения. Подходяща е за офиси, заведения, ресторанти, луксозни хотелски комплекси, къщи за гости, частни резиденции, вили, спа комплекси, заседателни зали и др. Цени се високо при създаването на живи зелени стени в редица стилни магазини за дизайнерски мебели, чакални в зъболекарски кабинет, при пластични хирурзи, множество ресторанти в България, Гърция, Румъния и др.

В комплекта получавате специален модул, изработен от 100% рециклирана пластмаса с UV стабилизация (подобно на тази на качествените ландшафтни ограничители за райграс). Размерите на модула са 50/25/12 см, като е изграден от 10 бр. специални клетки за отглеждане на декоративни растения (с размер на клетката 12,5/10 см). Специалният дизайн на модула позволява всички растения, отглеждани в него да се напояват изключително равномерно по гравитачен път.

Пластмасовия модул се закрепва изключително стабилно за стената чрез метален профил, изработен от поцинкована ламарина с дебелина 1,5 мм и дължина 20 см. Закрепването става чрез стандартни дюбели 6/60 мм, които получавате в комплекта.

Към комплекта Жива картина получавате и два метални резервоара за поливане на декоративните растения. Единият е по-малък с вместимост около 1,5 л, който е снабден със специален капкообразувател. Той се поставя в горния край на модула и служи за поливане на растенията. Чрез капкообразувателя водата се стича равномерно към клетките на модула и по гравитачен път водата стига до всяко растение. Вторият резервоар е по-голям и се поставя отдолу. Неговата роля е да събира излишната от поливането вода.

Не на последно място е и стилната рамка, която получавате за Вашата жива картина. Тя е с размери 80/55/14 см и е изработена от специален брезов шперплат. Дървените рамки се обработват със специални масла, които запазват дървото за дълго време. Има варианти за светло кафява рамка, тъмно кафява и израотване на цвят по избор.

Забележка: Живата картина се предлага без декоративни растения. Ако желаете да получите готова картина с растителност за Вашето вертикално озеленяване в офиса или дома, свържете се с нас на посочените телефони за контакт. Наш консултант ще Ви предложи варианти и цени.

Рамка – 80/55/14 см от брезов шперплат, обработен с масла за съхраняване на дървесината.

Пластмасов модул – 50/25/12 см с 10 бр. клетки с размер 12,5/10 см, изработен от UV стабилизирана пластмаса.

Метален профил – дължина 20 см, перфориран по цялата си дължина с дебелина 1,5мм

Дюбели – 2 бр. 6/60 мм

Резервоари за поливане – 1 бр. с капкообразувател и 1 бр. за събиране на излишната вода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *