Романтична нощна лампа за спалня от Хималайска сол 2-3 кг на силиконови крачета

gardenbg com с удоволствие представя една уникална романтична нощна лампа за спалня от Хималайска сол. Тя е с големина от 2 до 3 кг, височина 18 см и силиконови крачета.

Нощната лампа има параметър на действие 1 метър и е перфектен избор за спални, детска стая, с и за всяка стая във вашия дом или офис. Поставете я върху нощното шкафче, телевизора във всекидневната или до компютъра в офиса, с малките си размери, тя е изключително компактна, а с красивите си романтични светлини от хималайски кристали – абсолютно забележителна.

Хималайската сол е най-чистата и полезна сол,тя е в пъти по-здравословна от готварската сол, заради богатото си съдържание на минерали и минималното количество на натрий. Натрият в готварската сол задържа количеството вода в човешкия организъм, което го няма при розовата сол.

Хималайската сол се добива от подножието на Хималайте, по-конкретно от планина Солната верига, в Северен Пакистан.

Тя се изчислява да е на повече от 250 милиона години сочат данни.

Лампата за спалня нощна от хималайски солни кристали е изключително красива, но и много полезна особено за хора, които се занимават с монтаж на пластмасови ограничители за райграс. Тези лампи са наричани „Витамини на въздуха“ и то с право. Причината, е че хималайските лампи излъчва здравословни отрицателни йони, които играят много важна роля за човешкия организъм.

Отрицателно заредените йони се грижат за имунната система, ускоряват възстановителните процеси и помагат при постоянното главоболие и неспокойният сън. Освен това, повишават концентрацията и неутрализират стреса.

Общо взето, човек се нуждае от отрицателни йони, за да живее добре и да се чувства още по-добре.

Романтичната нощна лампа за спалнята увеличава тяхното производство в пространството, и те неутрализират положително заредените частици особено ако сте в сферата на озеленяване и доставка на тревни смески и райграс.

А положителните йони се излъчват от всички заобикалящи ни електрически уреди, от пушачите и от мръсната атмосфера.

Ние живеем в положително зареден въздух и е много важно, за да сме здрави и да се чувстваме добре, да намираме начин да избягваме от тази отровна среда.

С лампите от хималайска сол това е напълно възможно!

Тези осветителни тела подобряват многократно качеството на въздуха в стаята, в която са поставени. Създават една здравословна обстановка, в която спокойно може да се приберете и да релаксирате след тежкия, изпълнен с множество ангажименти ден или просто да си позволите да полежите и да подишате чист въздух.

Освен това, самата хималайска лампа е съставена от приказни хималайски кристали. Те се предлагат в различни цветове, от които най-често ще срещнете розовите, червените, жълтите и оранжевите кристали.

Красивите кристали са като картина, която просто можете да гледате. Най-прекрасното, е че всъщност всички цветове имат лечебни свойства.

Те действат затоплящо, енергизиращо и успокояващо.

Най-силно влияние има наситено червеният цвят, защото притежава най-голямо количество минерали.

Когато избирате място на хималайската лампа в стаята или в офиса, е хубаво да знаете, че колкото по-близко е до източника на положителните йони, толкова по-добре им въздейства.

Нашето попълнение, хималайската романтична лампа за спални 2-3 кг със силиконови крачета, има обхват на действие във включен режим – 1 метър и 0,5 метра в изключен.

Тъй като тя е по-мъничка, бива много подходяща за всяка по-малка стая в дома ви или в офиса.

Ако искате да получите най-добри резултати в някоя по-голяма стая, може да сложите няколко на брой лампички от този размер, или просто да изберете по-голяма лампа. Може да разгледате другите хималайски нощи лампи в нашия онлайн магазин.

Най-хубавото на лампите за спални помещения, е че закупите ли си една, ако я пазите от вода, тя може да ви издържи за цял живот. Няма нужда да я сменяте, можете само да допълвате с някоя нова. Трябва да сменяте само крушката й.

При наличието на хималайска лампа за бюро романтична в стаята, вероятно ще започнете да усещате солен привкус в устата. Това е напълно нормален страничен ефект от хималайската сол.

Има и вероятност да нямате този вкус, което просто показва, че нямате изразена чувствителност към розовата сол.

Технически характеристики на тази лампа за спалня от хималайска сол:

Към вашата поръчка, ще получите един брой нова крушка и силиконови крачета за лампичката.
Тегло на продукта: Теглото на тази хималайска лампа варира от 2 до 3 кг и има височина около 18 см.

Благодарност изказваме на лидерът в България Севън сийдс ООД, които предлагар много качетвени паркинг елементи на добри цени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *