Ръчно изработени градински стъпки Йети (Голямата стъпка) за пътеки в двора (цена за комплект 2 бр.)

Специално представя за своите читатели един интересен продукт за декорация и дизайн на двора и градината, на който ще се зарадват не само най-малките – градински стъпки Йети или още познати като „Голямата стъпка“.

С тези интересни и оригинални стъпки ще създадете един симпатичен дизайн на Вашата градина и двор. Направете пътеки до алпинеума или скалния цветен кът, до гаража или барбекюто, до басейна или мястото за четене на книга особено ако съчетаете с представения от лидерът в настилките Севън сийдс ООД пластмасов ограничител за трева и райграс.

Градинските стъпки „Йети“ са подходящи за изграждане на така наречените плочопътеки на тревна фуга, които са ефектен детайл за всяка градина. Сякаш „голямата стъпка“ е минала през Вашата тревна площ и е оставила следи.

Стъпките градински са подходящи за монтаж в/у различни видове тревни площи. Могат да се поставят в/у естествена трева или в/у изкуствена мека трева. Освен в/у тревни площи стъпките „Йети“ градински могат да се поставят и в/у различни видове пътеки от инертни материали (пясъчни пътеки, пътеки дворни от чакъл, бяла мраморна мозайка, декоративни борови кори, обли речни камъчета, вулканични камъни и др.).

Градинските стъпки са произведени ръчно от специален пластичен бетон, който притежава отлична издръжливост и плътност (подобно на качествените тротоарни плочки 40/40/4). По този начин Вашата пътека от стъпки ще бъде устойчива дългогодишно на всякакви видове неблагоприятни атмосферни условия – ниски и високи температури, дъжд, градушка, вятър, сняг и др.

Как се монтират градински стъпки „Голямата стъпка“ в двора на тревна фуга?

Стъпките за градина и двор „Йети“ се монтират изключително лесно с няколко лесни стъпки.
1. Първо очертайте местата, където ще ги положите.
2. Изкопайте дупки в почвата с дълбочина 10 – 15 см.
3. На дъното на дупките сложете пясъчен слой около 5 – 10 см, като следите горната част на стъпките да излиза 0,5 см над земната повърхност. Подравнете добре пясъчната възглавница и сложете „Йети“. Използвайте нивелир за по-голяма точност.
4. Запълнете фугите с почвен субстрат и затревете с тревна смеска професионална или положете изкуствената мека трева за градина.

Имайте в предвид, че градинските стъпки „Йети“ са изработени от бетон. Той притежава висока якост, но има способността да поема влага от почвата и околната среда. Поради тази причина препоръчваме преди зимните ниски температури да импрегнирате градинската пътека. По този начин ще удължите значително живота „Голямата стъпка“. Импрегнирането става чрез намазване на плочите с импрегнатор за бетон, който създава напълно прозрачен предпазен слой. Този слой предотвратява навлизането на влага в бетона и разрушаването му в следствие на многократно замръзване и размръзване.

Технически особености на градински стъпки „Йети“ за пътеки в двора.

Размери – 54 см дължина, ширината в горната част е около 30 см, ширина на петата 21 см и дебелина на стъпката 5 см

Материал – пластичен бетон.

Цвят – Градински стъпки може да поръчате в сив цвят, както и цветове жълто, червено или др. по заявка.

Тегло на едно „Йети“ – 12,5 кг

Максимален брой градински стъпки в палет при доставка с включено разтоварване с падащ борд и палетна количка – 68 бр.

Максимален брой стъпки Йети при доставка Без включено разтоварване (клиента разполага с разтоварна техника на адреса) – 104 бр.

Забележка! Посочената в каталога на Севън сийдс ООД цена с включен ДДС за два броя градинска стъпка – 1 бр. лява и 1 бр. дясна.

Благодарности на Севън сийдс ООД – лидерът във осигуряване на качествени настилки за вертикалното планиране в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *