Професионални семена на холандски спанак Тодораки високодобивен и приспособим сорт

Разфасовка / брой семена: Професионални семена на холандски спанак Тодораки се предлагат в разфасовки 100 000 бр. семена и 500 000 бр. семена.

Норма за сеитба: Засейте 100 000 – 150 000 броя семена на хибридния спанак на един декар земеделска земя, за пролетно, лятно и есенно производство.

Реколта: Холандският хибрид е високодобивен сорт, който дава своята качествена реколта от месец Май до месец Декември.

Период на сеитба: Сортът е подходящ за пролетно, лятно и есенно производство. Може да сеете семена на спанак сортови от началото на месец Март до края на месец Август.
Период на разсаждане: –

Схема на отглеждане: Може да отглеждате спанакът както при по-студени климатични условия, така и през по-топли. Подходящ е за почти целогодишно производство – пролет, лято и есен. Сортът проявява много добра адаптивност към климатични промени и толерантност на високи температури.
Вегетация: –

Характеристика на плода: холандски спанак, който се характеризира с високи толерантности и може да се отглежда при различни климатични условия. Сортът притежава овални и месести листа, с блестящ тъмно зелен цвят. Хабитусът му е изправен, не поляга и не се опира в почвата. Хибридът проявява висока резистентност към Мана по спанака. Притежава висока трайност на полето и съхранимост след беритба.
Искаме да ви представим поредният висококачествен професионален продукт, с който обогатихме колекцията ни от продукти на холандската фирма Todoraki – семена на спанак . Високодобивен хибрид, подходящ за пролетно, лятно и есенно производство.

Спанак се характеризира с тъмно зелени на цвят листа, които притежават овална форма и месеста консистенция. Листата са изправени, като не се извиват и не се опират в почвата.

Благоприятният период за сеитба на семената на холандския спанак е от началото на месец март до края на месец август. При такава сеитба, сортът дава реколта от началото на месец май до края на месец декември.

Спанак е сорт, който прави особено впечатление, поради страхотните си устойчивости и трайности.

Хибридът проявява отлична търпимост към високи летни температури и страхотна трайност на полето, където дава високи добиви. След прибиране на реколтата, може да съхранявате спанака дълго време, което се дължи и на отличната му съхранимост.

Освен тези устойчивости, сортът е снабден и с висока резистентност към едно от най-сериозните заболявания, които нападат реколтата, а именно болестта Мана, която се причинява от гъбата Peronospora farinosa.

Може да откриете семената на хибридния спанак, производство на Тодораки, вече налични и в нашия онлайн магазин – semenata.shop и бързо да направите своята поръчка на този висококачествен продукт.

Огромно благодаря на Севън сийдс ООД – лидер във вноса на качествени настилки за паркинги и основен вносител на един от най-качествените продукти от пластмаса – ограничител за трева Semenata, който се цени високо от ландшафтните дизайнери и строителни фирми при монтаж на плочопътеки и настилки с бетонови тротоарни плочки в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *