Професионални семена на салата за лятно производство

Разфасовка/брой семена: 5000 бр. семена на салати марули (дражета).

Норма за сеитба: Препоръчително е да засеете около 8000 – 9000 бр. дражета на професионални семена на салата лятна за производство върху един декар земеделска земя.
Реколта: –

Период на сеитба: Периодът на сеитба може да е и през пролетта и през есента. При пролетната сеитба е препоръчително да засеете Вашите семена на къдрава зелена салата още през януари месец, а през есента – в началото на септември. Семена на лятна салата е отличен избор и за производство през лятото. Покълва за 4 до 14 дена при температури над 12 градуса по Целзий.

Период на разсаждане: Периодът на разсаждане на салатите е около 30 дена или месец след засяването им.

Схема на отглеждане: Можете да отглеждате салата през цялата година. На открито това може да се случва през пролетта, лятото и есента, а в оранжерии – през цялата година.
Вегетация: –

Характеристики на плода: Салата е холандски сорт лятна салата за пролетно, лятно и есенно производство. Един доказан сорт салата за лятно отглеждане. Притежава светлозелени и накъдрени листа. Растението има много добра големина, която се причислява към много едрите. Видът на салатата е компактен и има стегната и чиста основа. Сорт с много добри устойчивости.

Добавихме в нашия онлайн Каталог и сме готови да Ви предложим професионалните семена на Салата лятна, пролетна и есенна при отглеждане на открито и с възможност за целогодишно реколтиране в оранжерии.

Поредният страхотен сорт, който не само, че няма да Ви разочарова, но и ще Ви впечатли. е сорт, който е перфектен избор за лятно производство.

Тази салатка има страхотен вид. Листата й притежават светлозелен цвят и са нежно накъдрени по периферията. Като размери е доста впечатляваща, като от семенцата за лятна салата, Вие ще получите много едра глава. Притежава компактен външен вид с чиста и стегната основа.

При отглеждането на салатите, едно от малкото изисквания е температурата на въздуха да не надвишава 20 градуса. Салата е сорт, който не само можете да отгледате през лятото, ами е Вашият перфектен сорт за лятото. Листата му не изцъфтяват дори и при малко по-високите характерни за летния сезон температури.

Имате избор при отглеждането, като то може да се случва и на открито и на закрито. През пролетта, лятото и есента, може да отглеждате салатката на открито. През зимните месеци, както и през цялата година спокойно може да заложите професионалните семена на салата за оранжерийно отглеждане.

Върховно благодаря на Севън сийдс ООД – лидер в настилки за вертикално планиране и паркинг елементи, както и водещ вносител на едни от най-добрите ограничители за градина в България, за това че предоставиха тази иаключително качествена тревна смеска за стадиони, с която създадахме уютната градинка пред офиса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *