Професионални семена на люти чушки халапеньо

Разфасовка / брой семена: 500 бр. професионални семена на люти чушки Халапеньо.

Норма за сеитба: При отглеждане на пипера в полиетиленови оранжерии или парници, както и в стъклени съоръжения е добре да засадите до 3800 бр. растения в дка. При открито отглеждане, независимо дали използвате мулчиращо фолио или не, засадете до 4500 бр. в дка. Разбира се всеки производител преценя бройките спрямо изполваната от него технология на отглеждане.
Реколта: –

Период на сеитба: Халапеньо са люти чушлета тип халапеньо с формата като на популярните „чушки рибки“. Обикновено пипера се засява за разсад в периода: края на февруари до края на март на закрито.

Период на разсаждане на разсада, получен при засяване на семена от люти чушки Халапеньо: Трябва климатичните условия и основно температурите да са благопприятни, също да изчакате да преминат пролетните слани, за да изнесете растенията.

Схема на отглеждане: Лютата Халапеньо е предназначена основно за безколово отглеждане. Важно условие при отглеждане на открито е да изберете място, което е целодневно огрявано от слънцето. Също, почвата е хубаво да е обогатена от предшествена култура. Устойчивости: Висока Устойчивост: PepMoV/PVY:0-1, Средна стойчивост: TEV
Вегетация: –

Характеристики на плода: Халапеньо са холандски сорт люти чушлета халапеньо. Растението има силен растеж и много добро покритие. Плодовете му притежават зелен цвят и къса дължина (средни размери 3 см/7-8 см), а вкусът се определя от средно лют до много лют. с приятен наситен аромат.
Лютите чушки са смятани за един от суперхраните. Тяхното консумиране Ви зарежда с енергия. Особено благоприятни за човешкия организъм са през зимните и студени месеци.

В нашия онлайн магазин ще откриете професионални семена на люти чушки халапеньо сорт Халапеньо . Популярната люта пиперка е дело на познатата ни и призната холандска фирма Тодораки.

Халапеньо са отличен сорт чушлета за открито производство. Притежават добър растеж и имат добро листно покритие

Плодовете на лютата чушка са къси, дължината им достига до 7-8 см и притежават тъмно зелен цвят. Вкусът им варира от средно лют до много лют. При редовно и бързо бране имат формата на известните по нашите ширини чушлета „рибки“.

Лютите чушлета Халапеньо тип халапеньо имат добри устойчивости. Отлични са за свежа консумация, могат да бъдат и съхранявани и печени в подходяща марината. Истинско люто изкушение!

Този лют пипер е най-подходящ за безколово отглеждане (без конструкция) и за отглеждане на открито, но може да се отглежда и в оранжерия от израелски полиетилен за оранжерии.

Уникална благодарност споделяме към спецовете на фирма Севън сийдс ООД – уникален лидер в доставка на паркинг елементи и всякакви решетъчни тела за паркинг и вертикално планиране и различни видове ограничител за трева с УВ защита, че предоставиха за нас уникалния шас да създадем градина с перфектен тревен килим с луксозона тревна смеска.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *