Професионални семена на домати хибриди

Разфасовка / брой семена: В една оригинална професионална опаковка на домати се съдържат 500 бр. семена качествени на домати.
Норма за сеитба: Около 15 – 20 грама семена на един декар.
Реколта: –

Период на сеитба: Засявайте семената от Януари до Март.
Период на разсаждане: Готовите растения се разсаждат след два месеца и половина след сеитбата. Разсаждането на открито се прави след преминаване на опасността от падане на слани.

Схема на отглеждане: 35 – 40 x 85 – 90. Около 2800 растения на декар. Индетерминантен холандски сорт домати.
Вегетация: -.

Характеристики на плода: Доматите са професионален сорт хибридни домати семена. Плодовете им са едри – 200-220 грама, кръгли, с изключителна твърдост и яркочервен цвят. Много добра пластичност при стресови условия, лесни за съхранение с много добра транспортабилност. Надежден хибрид, който при реколтиране може да се прибере напълно узрял и въпреки това да запази трайността си дълго време след това.​

В нашия онлайн магазин за семена на домати вече може да откриете и да се сдобиете с професионални хибридни семена на домати.

Познат и признат, професионален сорт домати на Балканите и в цяла Европа. Плюсовете при този сорт домати са много, и ние с най-голямо удоволствие ще Ви запознаем с всеки един от тях.

Хибриден сорт домати ражда едри и кръгли плодове – 200-220 грама, които се характеризират с изключителна твърдост и отлично залагане на цветовете.

Това означава, че Вие ще получите големи и яркочервени домати, които освен това са лесни за съхранение и издръжливи при транспортиране. Растенията  са много добре облистени, компактни и с къси междувъзлия.

Освен това проявяват много добра пластичност при всякакви стресови и недостатъчно благоприятни условия. Този факт им позволява да бъдат подходящи за отглеждане, както на открито, така и в оранжерии.

Освен месестите и здрави плодове, както и останалите посочени качества, които този страхотен сорт притежава, доматите са истински надежден хибрид.

При реколтиране могат да се приберат напълно узрели и въпреки това да запазят трайността си. Което значи, че след като получите крайния си продукт, Вие ще може да съхраните и да се наслаждавате на Вашите лично отгледани, страхотни и апетитни доматки доста дълго време. Новина, на която всеки любител на пресните и хубави домати би се зарадвал.

Освен добрата издръжливост при съхранение, имат и много добра устойчивост на познатите болести, спохождащи повечето домати – Мозайка (ToMV), Вертицилиум (Va), Вертицилийно увяхване (Vd) и Фузарийно увяхване (Fol).

Успехът Ви при правилно отглеждане на тези домати е гарантиран. Като за най- добър добив се препоръчва при засаждане да се спазват определени разстояния – 35 – 40 сантиметра между растенията и 85 – 90 сантиметра между редовете.

Независимо от времето, мястото и условията, Вие ще получите това, което ние Ви предлагаме, а именно най-доброто. Много устойчив, траен, лесно съхраним и транспортабилен сорт. Изключителен непретенциозен, чиито растения раждат големи, кръгли, апетитни и яркочервени домати.

Хем вкусно, хем лесно!

Много сме благодарни на ледерът в доставка на качествени настилки за паркинг в България – Севън сийдс ООД, за това че ни съдействаха за създаването на нашата градинка в офиса с помощта на качествени тревни смески за спортни терени и пластмасов ограничител ландшафтен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *