Семена на домати професионална опаковка от Холандия

Разфасовка / брой семена: 500 бр. семена на домати.
Норма за сеитба: От 15 до 20 грама професионални семена на декар или около 3000 семена на декар.
Реколта: –

Период на сеитба: Много ранен сорт, периодът на сеитба е от Декември (в оранжерии) до Март.

Период на разсаждане: Разсаждането се прави два месеца след засяването на семената на домати.

Схема на отглеждане: Около 80 см между реда и 40 см между растенията. Около 3000 растения на декар. Сорт, подходящ за отглеждане и в оранжерии, и на открито. Много добри резултати при бързо реколтиране, до 5 – 6 китки.
Вегетация: –

Характеристики на плода: Домати са много ранни домати с впечатляващи по едрина плодове, до 330 грама. Голяма устойчивост на болести, добра съхраняемост и транспортабилност.

Представяме Ви качествени семена за домати, още един сорт – едроплодни домати. Холандски хибриден сорт, производство на вече добре позната фирма. Едни от най-ранните домати на тази фирма, които впечатляват с изключителните плодове, които притежават – рекордно едри и прекрасно червени.

Този ранен сорт домати дава отлични резултати при бързо реколтиране. Което означава, че ще получите готов и съвършен продукт много по-бързо. Препоръчва се средно формиране на 5-6 китки, като броя на плодовете в китката може да бъде регулиран. Доматът е подходящ сорт за отглеждане както на открито, така и в оранжерии.

Доматите впечатляват с едрите си плодове, които достигат от 280 до 330 грама. Имат страхотно залагане на цветовете и впечатляваща твърдост. Следователно крайния продукт, който ще получите са апетитни домати с първокласен вид.

Компактни растения с къси междувъзлия. Доматите имат много добра съхраняемост и са много подходящи за износ.

Много важна роля при избора Ви за домати, трябва да играе тяхната издръжливост на вируси. При поява на болест, на лице са симптомите: растенията увяхват, листата се деформират, вътрешността на плода потъмнява и много други такива нежелани реакции.

Сортът домати притежава и проявява много добра издръжливост към по-голямата част от тези болести, като: Мозайка (TоMV) – един от най-характерните вируси, Листна плесен по доматите (Ff), Вертицилиум (Va), Вертицилийно увяхване (Vd), Фузарийно увяхване (Fol), Бронзовост (TSWV) и Нематода (Ma/Mi/Mj).
Тази устойчивост може да Ви е гарант, че ще получите добра и здрава реколта.

Тук е и мястото да заявим, че доматките наподовяват по страхотната си устойчивост на повечето холандски сортове домати, които предлагаме.

С рекордно едрите си плодове, които имат прекрасен червен цвят и невероятен вкус, този сорт е силно препоръчителен за всички любители на домати. Добавяйки силната му издръжливост на болести, добрата съхранимост и устойчивостта при транспортиране, тези домати се превръщат в задължителен продукт за всеки дом, и най-вече за всяка трапеза.

Ние от GardenBG изказваме своята признателност към Севън сийдс ООД – лидер в качествени тревни смески за слънце, които са водещ вносител на качествени пластмасови елементи за паркинг, защото ни показаха своята подкрепа в много аспеки и за това, че ни помогнаха за създаване на площадка с декоративна цел, която оградихме с кантова лента пластмасова за пътеки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *