Водоразтворими торове за оранжерии и открито Solinure GT 1 – 10-5-39+2MgO+TE

Разфасовка: 25 кг.
Продължителност на действие на професионални минерални торове за трева: Водоразтворими торове за оранжерии и открито Solinure GT 1 – 10-5-39+2MgO+TE имат период на действие от една седмица с едно дозиране в напоителната система и се разтварят напълно.

Приложение и дозировка: Тези торове се препоръчват за подхранване на зеленчуци, плодове, плодни храсти, овошки, лозя и е най-добре да се прилагат във фаза нарастване и узряване на плодовете. Нормата на торене е 4 – 5 кг/дка на седмица.

Съдържание на тор за оранжерии и фертигация: Азот Общо (N) 10%; Нитратен азот (N-NO3) 9.0%; Амонячен азот (N-NH4) 1.0%; Фосфорен пентоксид (Р205) 5%; Водоразтворим (Р205) 5.0%; Калиев оксид (К20) 39%; Водоразтворим (К20) 39.0%; Магнезиев оксид (MgO) 2,0%; Водоразтворим 2,0%; Желязо (Fe) 0.04%; Водоразтворим 0.04%; Хелатирано с EDTA 0.04%; Манган (Mn) 0,01%; Водоразтворим 0.01%; Хелатирано с EDTA 0,01%; Бор (В) 0.01%; Водоразтворим 0.01%; Мед (Cu) 0,002%; Водоразтворим 0.002%; Хелатирано с EDTA 0.002%; Молибден (Mo) 0.002%; Водоразтворим 0.002%; Цинк (Zn) 0.002%; Водоразтворим 0.002%; Хелатирано с EDTA 0.002%

Водоразтворими торове за оранжерии Solinure GT са перфектният избор и за растения отглеждани на открито, както и за зеленчуци в тунели. Високото качество на Solinure GT 1- 10-5-39+2MgO+TE и широката му употреба за подхранване на салати, краставици, торове за домати, пипери, дини, пъпеши, овошки и др. го подреждат сред предпочитаните торове за фертигация. Най-добро приложение намира във фаза на нарастване и узряване на плодовете.

Водоразтворимите торове за оранжерии Solinure GT не съдържат урея и хлорид, а в състава им влизат освен азота, фосфора и калия, също така пълния набор от микроелементи включва и магнезиев оксид. Един отличен избор за подхранване през по-тъмните зимни месеци. Освен за целогодишно зеленчукопроизводство в оранжерии и на открито, можете да го използвате и за овошки и лозя.

Торове за оранжерии Solinure GT 1- 10-5-39+2MgO+TE имат във формулата си минимално количество карбамид и се препоръчва за подхранване на растения и във фаза на узряване. Solinure GT са водоразтворими торове с внедрена технология PeKacid. Тази уникална технология се основава на монокристална водоразтворима фосфорна киселина в суха форма. Когато се разтвори, тази киселина намалява pH на твърдата вода и по този начин се предотвратява запушването на капкообразувателите в системата. Утайките, които са се образували по време на фертигацията, също се почистват.

Торове за оранжерии Solinure GT са направени от чисти суровини. Осигуряват балансирано хранене на растенията за техните основни нужди. Важно е да знаете, че съдържащите се във формулите им микроелементи са сто процента хелатирани. Това позволява лесното им усвояване от растенията.

Сред основните предимства на торовете за фертигация Solinure GT 1- 10-5-39+2MgO+TE са и чистите материали, които се използват при производството им. Ефекта на вкисляване, който имат, намалява фосфорната фиксация в ризосферата и спомага за усвояването на микро елементите дори в по-алканите почви. Тези висококачествени водоразтворими торове за капково напояване осигуряват равномерно подхранване, което може да се коригира всяка седмица благодарение на фертигацията.

Характеристики
ЕО при 1 g / l (25 ° C)
1,4 mS / cm

Макс. разтворимост (25° C)
40 кг/100 l

Огромно благодаря на фирма Севън сийдс ООД за това че са уникални специалисти на тема изграждане и поддържане на дворове с тревни смески за градинари и за това че са лидери в доставка на качествени настилки за паркинг елементи и ограничителни ленти за градина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *