Тор за еднократно ползване в гел капсула за орхидеи DUO 5 бр. + 1 бр. универсална капсулка Подарък

Разфасовка: Еликсирът BIOPON DUO се предлага в разфасовка от 5 броя гел капсули за орхидеи по 35 мл и 1 брой от 35 мл DUO универсален, като подарък. Освен комплект, този специален двоен гел тор в капсула за еднократно ползване може да бъде поръчан и по единично.

Продължителност на действие: Гел капсулите за орхидеи снабдява цветята с необходимите за тях хранителни вещества за период от 4 седмици подобно на течен тор за орхидеи.

Приложение и дозировка: Този двукомпонентен еликсир BIOPON DUO има перфектното възстановително и подхранващо приложение върху всички сортове на красивото цвете – орхидея.

Прилага се като се одрежат специалните връхчета и капсулата се постави в саксията на растението. Това се извършва директно без приготвяне на разтвори или извършване на дозировка. Капсулата действа и подхранва орхидеите с два вида гел тор за около 4 седмици.

Добавихме в нашия онлайн градински сайт още един от страхотните еликсири на Биопон, предназначен да възстанови и подхрани вашата орхидея. С тор за еднократно ползване в гел капсула за орхидеи DUO, предлагащ се в разфасовка от 5 боря по 35 мл и 1×35 мл DUO универсален подарък, Вие ще се погрижите качествено за вашата красива орхидея, без значение от сортът и големината й както и от почва за орхидеи.

Този двукомпонентен еликсир притежава розов балсам и кафяв регенератор, които оказват пълноценна и цялостна грижа върху красивите цветя.

Наторявайки орхидеите с розовия кондиционер, вие ще ги снабдите с всички хранителни вещества, от които се нуждаят, което ще подсили растежа им, увеличи цъфтежа и ще стимулира правилното им развитие.

Докато кафявият регенератор е изключително подходящ за възстановяване на орхидеите, в случай на изсъхнали корени, забавен растеж и цъфтеж или просто неправилна грижа за цветето. Кафявият регенератор укрепва вашата орхидея, като намалява стресът, който е един от основните виновници за проблемите с развитието й.

За пълно подхранване, може да смесите розовият балсам и кафявият регенератор и така да наторите орхидеите си. Те възстановяват цялостно красивото цвете, придават й свеж и здравословен вид. Стимулират растежа и подсилват цъфтежа. Цветчетата поникват в многобройни и приказни цветове, като придобиват допълнителна лъскавина и интензивни бои.

Освен като възстановителен препарат, може да използвате двукомпонентния еликсир за еднократна употреба и като превантивна мярка. Наторете орхидеите си с него, за да подсилите тяхната устойчивост към външни влияние и болести.

С този иновативен, нов и високоефективен продукт тор за еднократно ползване в гел капсула, вие ще подхраните разкошните си орхидеи и ще им осигурите нужните минерали и микроелементи за перфектен растеж и цъфтеж. Освен това, ще възстановите и укрепите тези орхидеи, които страдат от растеж в застой, слабо цъфтене и са преживели различни проблеми, като неправилно пресаждане или невнимателна грижа.

Благодарим за фирма Севън сийдс ООД, за това, че са професионалисти и ни предоставиха тази полезна информация относно качествени торове за цветя както и за това, че са сред лидерите в доставка на качествени паркинг тела за вертикално планиране.

One Reply to “Тор за еднократно ползване в гел капсула за орхидеи DUO 5 бр. + 1 бр. универсална капсулка Подарък”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *