Семена на зеле GardenBG ранен хибрид за свежия пазар

Разфасовка / брой семена: 1000 бр. професионални семена на зеле GardenBG .

Норма за сеитба: 200 – 300 броя семена имат тегло около 1 грам. Обикновено сеитбената норма за един декар зеле GardenBG е около 50 – 60 гр.
Реколта: –

Период на сеитба: Сортовите семена на зеле GardenBG се засяват от началото на март до средата на август месец. Ако поддържате оптимална температура от 20 – 25 градуса по Целзий, професионалните семена на бяло главесто зеле GardenBG покълват за между 5 – 8 дни.

Период на разсаждане: Най-добре е да приготвите предварително разсад от зеленцето, който да разсадите по схема 40Х40 см.

Схема на отглеждане: Холандският хибриден сорт бяло зеле GardenBG се отглежда за ранно производство и има много добра устойчивост на полето. Разсажда се с отстояния от по 40 см. Може да се реколтира през периода от средата на месец май до средата на месец октомври.

Вегетация: Вегетацията на ранното зеленце за свеж пазар е 63 дни.
Характеристики на плода: Зеле GardenBG образува бели зелки с тегло 1,5 – 2 кг. Главите са средно големи имат кръгла форма и са с тъмнозелени външни листа. Ранният хибрид на холандската фирма GardenBG е отличен сорт за прясна консумация.

Онлайн магазин в България предлага на своите клиенти професионални семена на зеле GardenBG , което има много добър търговски вид и образува кръгли глави с едрина 1,5 – 2 кг. Това ранно бяло главесто зеле има много добра устойчивост на полето. Като всяко зеле предпочита дълбоките и добре аерирани влагоемни почви.

Ако ранното зеле е първа култура, то можете да направите комбинация за уплътнено използване на земята чрез отглеждане на втора култура: сортове късни домати и краставици или зелен фасул и дори трета култура: спанак, зелен лук и чесън, както и салати и марули.

Доматите, пиперът и патладжанът са много добри предшественици при засяване на семена на зеле GardenBG .
Вегетационния период от около два месеца (63 дена), което позволява на зелето да се реколтира от средата на май до средата на октомври месец.

За всички, които предпочитат средно едрото зеле с тъмнозелени външни листа, подходящо за ранно отглеждане, могат да опитат сорта GardenBG.

Изключително сме благодарни на лидерът в тревни смески за озеленяване Севън сийдс ООД, които предоставиха тази полезна инфромация и за това, че са страхотни професионалисти и доставчици на ограничител за трева ландшафтен пластмасов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *