Семена на царевица хибридна GardenBG – изключително сладка със съдържание на захар 4%

Разфасовка / брой семена: Тези семена на сладка хибридна царевица GardenBG F1 се предлагат с разфасовки 500 гр. и 50 гр.

Норма за сеитба: Сейте семенцата на сладкия хибрид при норма 0,800 – 1 кг на един декар земеделска земя. Засяването на семето се извършва директно със сеялка за царевица или ръчно.

Реколта: Добивите на сладкия сорт хибридна царевица GardenBG F1 са между 1-2 кочана от растение.

Период на сеитба: Важно условие при сеенето на царевиците е почвената температура – 10-12°С, при по-ниски температури семенцата може да загният. Благоприятният период за засяване на този средно ранен сорт зърнена култура е от началото на месец април до месец май, като в по-точни дати, този период е от 5 април до 10 май.

Период на разсаждане: Не се разсажда, сеитбата на сладката царевица е директна.

Схема на отглеждане: Препоръчително е да отглеждате хибрида на открито.
Вегетация: Висококачественият сорт GardenBG F1 има вегетационен период, който продължава 80 дни подобно на други видове семена на царевица.

С най-голямо удоволствие добавихме в нашия онлайн магазин Semenata.shop семена на хибридна царевица GardenBG F1, които сръбската фирма GardenBG предлага на пазара. GardenBG F1 е средно ранен висококачествен, който впечатлява с невероятния си сладък вкус.

Този хибрид има добра височина и дава среден добив между 1 и 2 кочана от растение. Кочанът на средно ранната царевичка хибридна има дължина 18-22 см и притежава много сладък вкус. Захарното съдържание в растителната култура е около 4%. Освен захарта, в съдържанието на царевичката има и 25% сухо вещество. Плодът притежава около 16 реда зърна. Те имат жълт цвят, добра дълбочина, мекота, прекрасна сочност и неустоим вкус.

Това ново предложение от GardenBG има вегетационен период, който трае 80 дни и достига оптимална зрялост от 23 до 25 дни след оплождането.

Царевицата е един от най-вкусните и предпочитани зеленчуци. Със сладкият си вкус, тази зърнена култура е перфектната добавка към всяко ястие и салата. Силно популярна е и прясната й консумация.

Хубавата новина, е че освен вкусна, царевицата е й супер полезна. Има богато съдържание на фибри, витамини, минерали и антиоксиданти. Витамините от група B, които присъстват в съдържанието на зърнената храна, стимулират концентрацията и мозъчната дейност и подобряват нервната система.

Други важни витамини, които се съдържат в царевичката са Витамин C и Витамин E – силни антиоксиданти, които помагат в борбата с много болести.

Ако това не е достатъчно, то жизненонеобходими минерали, като калий, калций, магнезий, мед и желязо са част от съставът на вкусната растителна култура, и то в големи количества.

Богатото съдържание на полезни вещества оказва страхотно влияние върху човешкия организъм и точно поради тази причина всекидневната консумация на царевицата е не само желано, но и препоръчително.

Поръчайте още сега висококачествените семена за царевица хибридна GardenBG F1 от професионален онлайн магазин Семената.ШОП, за да отглеждате тази толкова сладка и толкова полезна зърнена култура.

Изключителна благодарност изказваме на лидерите в градинската сфера Севън сийдс ООД, които са едни от основните вносители на качествени пластмасови настилки и луксозен ограничител за трева и различни видове декоративни смески тревни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *