Семена на хибридни късоплодни краставици GardenBG мини

Разфасовка / брой семена: 500 бр. семена на късоплодни краставици GardenBG.

Норма за сеитба: Препоръчителната норма за сеитба е около 1700 броя семена на оранжерийни краставици за един декар.
Реколта: –

Период на сеитба: Можете да засявате семена на мини краставици GardenBG за оранжерийно производство на конструкция. Подходящият период за засяване на открито е от средата на април до средата на юни месец.

Период на разсаждане: –
Схема на отглеждане: Можете да отглеждате хибридните късоплодни краставици GardenBG и на открито, и на закрито. Подходящи и за ранно отглеждане в оранжерии. За полиетиленови конструкции за пролетно, лятно и есенно производство.
Вегетация: –

Характеристики на плода: Краставици GardenBG са късоплоден сорт. Впечатлят с крехките си мини плодове, които имат добре оформена цилиндрична форма, леко оребрени и перфектен тъмнозелен цвят. Партенокарпен сорт краставица GardenBG има дължина 16-18 см. Този добре познат сорт има устойчивости към Ccu, CMV, Px. Подходящ за отглеждане както на открито, така и на закрито.

В нашия онлайн магазин вече може да откриете професионални семена на късоплодния сорт краставици GardenBG. Партенокарпен сорт краставици, които са популярни и като мини градински краставици.

Холандския сорт краставици GardenBG ще Ви радват с плодове с дължина от 16 см до 18 см. Те успяват равномерно да формират изравнени и истински привлекателни плодове с цилиндрична форма и отличен тъмнозелен цвят.

Отличителна черта при този хибрид, е че може да се отглежда и на открито и в оранжерии. За ранното производство е подходящо отглеждането му да се случва в оранжерии и под полиетилен.

При отглеждането му се препоръчва да го отглеждате за страхотни резултати колово ( на конструкция).

Като един истински късоплоден сорт, краставици GardenBG могат да Ви зарадват с прекрасни мини краставици с отличен търговски вид.

Освен всичко, което изброихме досега е важно да споменем, че краставици GardenBGпритежават много добра резистентност към Ccu, CMV, Px.

Професионалните семена за този партенокарпен сорт краставици са дело на холандската фирма GardenBG. Можете да се сдобиете с тях много бързичко чрез нашия онлайн магазин. Истински мини краставици, които радват със страхотен търговски вид и прекрасен вкус. Ако търсите семена на дълги краставици за салата – опитайте сорт GardenBG.

Благодарни сме на фирма Севън сийдс ООД, че ни предостави тази специализирана информация. Благодарим им че са професионалисти в доставка на тревни смески от Германия и доставка на качествен ограничител за райграс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *