Професионални семена на корнишони GardenBG – предимно женско цъфтящи

Разфасовка / брой семена: В един грам се съдържат между 38 и 50 бр. семена. Професионални семена на корнишони GardenBG се предлагат в опаковки от по 50 гр. и са произведени от GardenBG.

Норма за сеитба: В зависимост от схемата на отглеждане между 2 600 и най-много 3 000 бр. растения на корнишони могат да се отглеждат в един декар подобно на ранен колов домат GardenBG.

Реколта: Обикновено при корнишоните, по-високи добиви се получават при отглеждане на опора (колове за домати) и в оранжерия.

Период на сеитба: Най-често в оранжерии семената за корнишоните GardenBG се залагат – при ранна сеитба – 15.02-15.03., късна – 15.06-25.06. На открито ранна сеитба на корнишони GardenBG може да направите през 15.04-15.05. (След преминаване на опасността от падане на слани). Минимална температура за покълване на семената на корнишони и краставици е 12 градуса по Целзий. Добре е при сеитба на семената да се осигури температура на почвата от 15 градуса по Целзий.

Период на разсаждане: –
Схема на отглеждане: 110-80/35см или 120/40 см. Подходящ сорт за оранжерия от израелски полиетилен за оранжерии и открито отглеждане.
Вегетация: 80 дни.

Характеристики на плода: Корнишони GardenBG са брадавичест тип корнишони, които имат светлозелен цвят на плода и идеална форма. Вкусни и с отличен търговски вид.
Semenata.shop представя професионални семена на корнишони GardenBG един изключително жизнен хибрид, който е много издръжлив на засушване. Холандския хибриден сорт вкусни корнишони е предимно женско цъфтящ и е сред предпочитаните сортове за отглеждане в оранжерии и на открито. Има вегетационен период около 80 дена.

Корнишони GardenBG имат среднаустойчивост на кубинска мана.

Сорта обаче е високоустойчив на кладоспориум, краставичен мозаечен вирус и брашнеста мана.

Формата на корнишоните е идеална и имат светлозелен цвят. Повърхността им е обсипана с брадавички, характерна черта на краставиците от типа на корнишоните.

Плодовете на този сорт са отлични, както за консумиране в свежо състояние, също така и направени на туршия или приготвени в буркани като кисели краставички.

Хибридните семена на корнишони GardenBG са с холандски произход и се предлагат в оригинални опаковки на GardenBG.

Благодарим на Фирма Севън сийдс ООД – лидер в качествени бетонни плочки тротоарни и доставка на разделителна лента за градина.

One Reply to “Професионални семена на корнишони GardenBG – предимно женско цъфтящи”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *