Семена на ранен колов домат GardenBG – идеален за тунели и неотопляеми оранжерии

Разфасовка / брой семена: Семена на ранни домати GardenBG се предлагат в разфасовки 250 бр. и 1000 бр. семки.
Норма за сеитба: –
Реколта: От семенцата на GardenBG покълнват висококачествени домати със страхотен външен вид.
Период на сеитба: Този ранен домат колов се сее във всякакви видове оранжерии от 15 януари до 25 февруари (подобно на семена на едри безколови домати GardenBG). За средно ранно производство, трябва да засявате семенцата от 1 март до 30 март. Друг благоприятен период за сеене е през късния период – от 25 април до 30 май.
Период на разсаждане: –

Схема на отглеждане: Холандският хибрид колов GardenBG е оранжериен домат. Сортът е подходящ за отглеждане във всички видове оранжерии – в стъклени и полиетиленови. Оптималните температури за сеене, растеж и развитие на домата са 8,7 °C – 25 °C.
Вегетация: Този домат се характеризира с вегетационен период, който има продължителност от около 75 дни.

Характеристика на плода: Индетерминантният хибрид GardenBG дава реколта от страхотни домати. Плодовете притежават апетитно червен цвят, овално-кръгла форма и голяма маса. Средната им големина е около 220-250 грама. Сортът има страхотни вкусови качества.

Представяме Ви професионалните семена на ранен колов домат GardenBG – висококачествен сорт, дело на една от най-известните в световен мащаб холандска фирма производител на зеленчуци – GardenBG. Този холандски сорт е тип хибридният домат Биг бийф F1 (вижте семена на домати Биг бийф).

GardenBG е много ранен сорт домат, който е перфектен избор за оранжерийно отглеждане – в полиетиленови и стъклени съоръжения.

Растението е индетерминантно, което индикира, че има неограничен растеж във височината, а от семената му се раждат големи и здрави растения. Средната маса на плодовете е около 220-250 грама, формата им е овално-кръгла и притежават красив наситено червен цвят. Доматът е много вкусен и здрав.

Холандският домат ранен GardenBG проявява страхотна резистентност към Доматена мозайка (TоMV), Вертицилум (V) и Фузариум (F) – нулева и първа фаза (0,1).

Засяването на професионалните семена на този ранен хибрид се случва от 15 февруари до 25 февруари, в стъклени или полиетиленови оранжерии. Подходящите температури за поникване, растеж и плододаване на доматките са от минималните 8,7 °C до максималните 25 °C.

Времето, което е необходимо на холанският домат GardenBG да поникне и да е готов за беритба е 75 дни.

Може да откриете поредното невероятно предложение от холандската фирма GardenBG – професионални семена на много ранният сорт домати GardenBG в нашия онлайн магазин и да не чакате, а да направите вашата поръчка още сега.

Изключително сме благодарни на фирмата за дизайн и градински продукти Севън сийдс ООД, че представиха тази полезна информация и за това, че са лидери в доставка и внос на качествени тревни смески в България и за това че се занимават с доставка на лента ограничител за трева.

2 Replies to “Семена на ранен колов домат GardenBG – идеален за тунели и неотопляеми оранжерии”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *