Семена на едри безколови домати GardenBG – отличен вкус и наситен аромат

Разфасовка / брой семена: Семена на едри безколови домати GardenBG се предлагат в разфасовка 1000 с, които са с тегло приблизително 2 гр. (1,997 гр.).
Норма за сеитба: –
Реколта: Холандският хибрид GardenBG се характеризира с много висока добивност. Сортът дава реколта от качествени зрели домати със здрав и перфектен външен вид.
Период на сеитба: За ранна сеитба на семенцата на хибридните домати GardenBG засейте от средата на януари до средата на месец февруари. За средно ранно производство – от началото до краят на месец март, а за късно – от краят на месец април до краят на месец май.
Период на разсаждане: –

Схема на отглеждане: Детерминантният холандски хибрид GardenBG може да се отглежда както на открито поле, така и в култивационни съоражения (оранжерии, парници и др.). Трябва да сеете семенцата на доматките при оптимални температури – минимална 8,7 °C и максимална – 25 °C.
Вегетация: Вегетационният период на едроплодния хибриден домат има продължителност от 70 до 75 дни.

Характеристика на плода: GardenBG впечатлява с висококачествени плодове с перфектен външен вид. Доматчетата са едри и много плътни, тяхната маса достига над 200 грама, а цветът им е апетитно червен, без зелен пръстен. Освен страхотният външен вид, този холандски домат има и страхотен вкус, който може да се определи като традиционен, и така неустоим. В допълнение на вкусовите качества, ароматът на доматките е изискан и много наситен. GardenBG има отлична транспортабилност (вижте още качествени семена на домати)

Добавихме още едно от страхотните предложения на холандската фирма GardenBG в градински онлайн магазин Semenata Shop – професионални семена на едри домати безколови GardenBG.

Качествения хибрид GardenBG се характеризира с високадобивност от едри и много плътни домати, с кръгла форма. Средната маса на доматчетата е над 200 грама. Цветът им е красиво наситено червено и на доматките не се образува зелен пръстен. Холандският сорт GardenBG предлага неустоими на вкус плодчета с традиционен привкус и апетитен аромат.

Едроплодният безколов хибрид има висока устойчивост на транспортиране и поради съвършеният си външен вид, е перфектен избор за търговия.

Детерминантният вид домати едри беколови GardenBG може да се отглежда както на открити площи, така и в закрити съоражения – оранжерии. Оптималните температури за засяване на семенцата на сорта са минималната 8,7 °C и максималната 25 °C.

Проявява висока резистентност към Вертицилийно увяхване и Фузарийно увяхване. Две опасни заболявания, причинени от гъби, които водят до загниването на културите, а в най-лошите случай – до тяхното загиване.

Благодарим на лидерът в озеленяването и ландшафтния дизайн Севън сийдс ООД, за това, че предлагат едни от най-качествените пластмасови паркинг тела и кащчествен ограничител за райграс треви.

One Reply to “Семена на едри безколови домати GardenBG – отличен вкус и наситен аромат”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *