Семена от Броколи сорт перфектен за лятно отглеждане при високи температури

Разфасовка / брой семена: Професионални семена на броколи се предлагат в оригинална опаковка на 2500 бр. семена.
Норма за сеитба: Засейте около 300 бр. семенца на 100 кв.м земеделска площ. В 1 гр. се съдържат около 330 – 400 бр. семки. Масата на 1000 с е около 2,5 – 3,0 гр.
Реколта: Броколи е хибриден сорт, който дава много добра реколта от плодове с отличен пазарен вид.
Период на сеитба: –
Период на разсаждане: –
Схема на отглеждане: –
Вегетация: Около 75 дни.
Характеристика на плода: Броколито е нов хибриден сорт броколи, на холандската фирма. Той се характеризира съсъ здрави растения, които образуват едри, тъмно зелени глави. Брокола има висока толерантност на топлите температури през лятното време. Приспособен за лятно отглеждане, в което запазва отличния си пазарен вид и структура в перфектно състояние.

Добавихме в градински онлайн магазин – семена на броколи . Холандски хибрид, със страхотен пазарен вид и отлични трайности.

Това е сорт броколи, който притежава мощни и здрави растения. Те образуват висококачествени глави около 70 – 72 дни, след сеитбата на семената. Главите на този хибрид се характеризират със страхотна едрина и тъмно зелен цвят.

Този холандски сорт броколи имат много добра толерантност на високите температури през летните сезони. Поради тази причина производството им през лятото е препоръчително, защото запазват структурата си и страхотния си вид свеж и здрав.

Новият хибриден сорт броколи, може да се отглежда както като основна култура, така и като втора култура.

Подходящ е за основна култура в местата, които са препоръчителни за отглеждане на броколи. По нашите земи, този сорт броколи има благоприятно отглеждане и като втора култура.

Броколите принадлежат към семейство кръстоцветни. Те са зеленчуци, богати на хранителни вещества, много вкусни и изключително здравословна.

Културата има високо съдържание на важни елементи, които оказват страхотни ползи върху човешкия организъм.

Едно от най-важните витамини, който може да си набавите от броколите е витамин C – антиоксидантът се съдържа в състава на зеленчука 2 пъти повече, отколкото в цитрусов плод, като портокала.

Освен Витамин C, в състава на броколите има и витамин A и витамин E. Това богато съдържание на витамини правят зеленият зеленчук страхотен помощник при поддържането на кожата млада и стегната.

Броколите се оказват и страхотен помощник за подобряване здравето на костите. В съдържанието си, те имат напълно достатъчно количество витамин K, чиято редовна консумация допринася за доброто здраве на костите и подобрява абсорбацията на калций. Всъщност консумацията на броколи ви набавя и редовната доза калций, която е необходима на организма.

Културата от семейство кръстоцветни се смята, че притежава и противоракови действия. Това се дължи на съдържанието на сулфорафан, който се вярва, че е способен да забави развитието на раковите заболявания. Друг важен елемент е витамин B9 – фолат, за който е прието, че намаля риска от раково заболяване на гърдата.

Броколите са едни от най-известните и полезни зеленчуци, които имат широко разпространение в кулинарията. С тях има написани над хиляди рецепти, от които може да избирате. Със страхотните си хранителни стойности и ползи, можем само да ви посъветваме да включите все повече броколи във вашата хранителна диета.

А ние можем да ви помогнем с първата стъпка – като направите своята поръчка на висококачествените семена на страхотният нов хибрид броколи.

ВНИМАНИЕ! Семената на броколи, които се предлагат са единствено и само с цел посев, не са годни за консумация или консумация след покълване.

Благодарим на Севън сийдс ООД за предоставената информация и за това, че са лидери в доставка на кчествени тревни смески онлайн и доставка на качествени бетонни тротоарни плочки онлайн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *