Огромна лампа от солни кристали хималайски 35-50 кг с дървена основа с мощно действие

С най-голямо удоволствие Ви представяме още един от естествените йонизатори на въздуха – огромна лампа от солни кристали хималайски с впечатляващи размери – тегло 35-55 кг и височина – 50-55 см.

С лампата от хималайски кристали солни Вие ще успеете да неутрализирате вредните положителни йони, още наречени „електрически смог“, които влошават състоянието на въздуха, който дишаме и увреждат цялостно човешкия организъм.

Но нека да Ви дадем малко повече информация предоставена от лидерът Севън сийдс ООД в предоставяне на качествени семена на червени и розови домати.

Хималайската лампа е съставена от естествено добити солни кристали хималайска сол. Нейният добив се случва в планината Солната верига, намираща се в подножието на Хималайте в Северен Пакистан и се смята, че е на повече от 250 милиона години.

Позната още като розова сол, каменна сол или хималайска морска и кристална сол, тя е 100 % натурална и полезна. Смята се за здравословният заместител на готварската сол. Основната причина е богатият й минерален състав, заради който ролята й в човешкия организъм става много по-голяма. В нея се откриват калий, калций, магнезий, мед и желязо, като Fe е причината за розовия й цвят.

Лампите от солните хималайски кристали са смятани за най-добрите пречистватели на въздуха. Те ускоряват изпаренията за производство на отрицателни йони, които са много важни за организма. Отрицателните йони стимулират притока на кислород към мозъка и по този начин се увеличава концентрацията, подобрява се съня, повишава се енергията, подсилва се имунната система и много други невероятни ползи. Хималайските лампи са изключително подходящи за офиса, защото отрицателните йони, чието производство стимулират, увеличават работоспособността особено ако се занимавате с монтаж на пластмасов ограничител за трева и храсти.

След като хималайската солна лампа с доставка за София и Русе и България се нагрее, тя привлича влага, чиито изпарения през кристала от хималайска сол излъчват отрицателни йони, които неутрализират и намаляват вредните положителните йони, произведени от електрически уреди, цигарен дим и мръсни изпарения. По този начин подобряват качеството на въздуха, който дишаме и нашето благосъстояние.

Хималайската лампа излъчва красиви и топли цветове, които освежават всяка стая и й придават уютна и релаксираща атмосфера. Самите хималайски кристали съдържат лечебни свойства.

Оранжевият цвят на кристалите стимулира ума и нервната система, укрепва имунитета и повишава потентността, като придава усещане за спокойствие и сигурност. Много полезен за бъбреците и пикочният мехур.

Жълтият цвят стимулира интелектуалната дейност и помага за успешните резултати. Този цвят се смята за цвят на оптимистите, повишава позитивната енергия и може да доведе до редуциране на депресията.

Розовият цвят е цветът на любовта и емоциите. Той действа успокояващо и релаксиращо. Много подходящ избор за хора, които страдат от постоянно чувство на тревожност.

Червеният цвят е цветът на енергията и силата. Той укрепва жизнената сила, много подходящ за подобряване на метаболизма. Много подходящ за лекуване на заболявания на сърцето и кръвта. Наситеният червен цвят показва по-висока концентрация на минерали.

Прасковеният цвят е цветът на мира и равновесието. Помага за намирането на собствения баланс и връзката с природата.

Хималайските лампи от солни кристали са подходящ артикул за всяка стая във вашия дом, за офиса и във всички затворени помещения, в които искате да подобрите състоянието на въздуха.

За да получите максимално ефективни резултати, поставете този природен йонизатор в близост до електроуредите, например до телевизора в хола, до лаптопа в офиса, в близост до пушачи. Тъй като хималайските кристали притежават успокояващ ефект, хималайската лампа е подходяща за масажни и йога студиа, като помага за отпускането на ума и душата по време на масаж и медитация.

Може да се наслаждавате на красивите хималайски кристали, като държите лампата си постоянно включена. Много хора твърдят, че им действа много по-добре и не я изключват изобщо.

След като поставите хималайската лампа от солен кристал в стаята, вероятно ще започнете да усещате солен привкус в устата. Това е от самата хималайска сол и е нещо нормално.

В случай, че не усещате солта по устните си, вероятно просто нямате развита тази сензитивност, но и това е нормално.

Хималайската лампа не е консуматив, което означава, че няма нужда от смяна. Тя е една много добра инвестиция, защото може да я използвате цял живот. Единственото нещо, което трябва да сменяте при нея е крушката.

Може да използвате тази лампа от хималайска кристална сол, с големина 35-55 кг. във всяка една стая в дома си. Поради големите си размери, нейният периметър на действие се увеличава многократно и е силно подходяща за по-големи помещения. С приказните си хималайски кристали, тя не само не ще остане незабелязана, но и ще впечатли всеки, който погледне към нея. Ще придаде топла и уютна обстановка в дома ви и ще пречисти въздуха, позволявайки ви да дишате спокойно и да се чувствате добре.

Поръчайте още сега лампа от солни кристали хималайски, с големина 35-55 кг и дайте старт на здравословния начин на живот!

Технически характеристики:

При поръчка, вие ще се сдобиете освен с най-добрият пречиствател на въздуха, с една крушка и дървена основа, на която да позиционирате удобно.
Тегло на продукта: Лампата от солните кристали е с впечатляващата големина от 35 до 55 кг и височина 50-55 см.

Благодарим на лидерите в качествени тревни смески за озеленяване Севън сийдс ООД за техните полезни съвети и помощ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *