Семена на сладък пипер Промонтор F1 (Promontor F1) – изключително вкусен сорт

Разфасовка: Семена на сладък професионален пипер Промонтор F1 (Promontor F1) може да поръчате в оригинални опаковки 250 бр. семена на пипер, 500 бр. и 5000 бр. семенца.

Норма за сеитба: –

Реколта: Пиперът Промонтор се характеризира с високи добививност от чушки, с апетитен външен вид и страхотен вкус. Интересното при този сорт е, че дава добра реколта и на по-бедни, откъм хранителни вещества, субстрати.
Период на сеитба: Подходящият период за сеитба на хибрида Промонтор F1 е от месец март до юни. Може да отглеждате пиперът, както на открито, така и в неотопляеми оранжерии. Препоръчителна схема на отглеждане е на друстъблена или едностъблена конструкция.

Характеристика на плода: Сортът Промонтор F1 се характеризира с едрина около 120 – 150 гр. Цветът на пиперките е светлозелен, а формата им е права, с по-широка основа. Тези чушлета притежават много приятен сладък вкус и имат добра резистентност към Доматена мозайка (ToMV), Тютюнева мозайка (TMV) и PMMoV.

От онлайн магазин за дома и градината – semenata.shop, искаме да Ви представим семена на наистина вкусния пипер Промонтор F1 (Promontor F1). Зеленикъв на цвят, този хибрид се характеризира с впечатляващата дължина от този тип.

Промонтор F1 е високодобивен сладък пипер, който дава реколта от сладки на вкус чушлета, със светлозелен цвят. Плодовете притежават широка основа и едрина 120-150 гр, което ги прави отличен избор за пазар.

Семената на сладкия хибрид се сеят през периода от месец март до месец юни. Подходящата схема на отглеждане е двустъблена или с по-малко култучене. Може да отглеждате Промонтор F1, както на открито, така и в закрити съоражения – неотопляеми оранжерии.

Този сорт пипер е впечатляващ не само заради страхотните си плодове, но и заради стабилните добиви, които дава.

Промонтор F1 е снабден с качествени устойчивости към вируси и болести, които нападат зеленчуците, а именно Доматена мозайка (ToMV), Тютюнева мозайка (TMV) и PMMoV.

Ако търсите наистина вкусни и непретенциозни пиперки, хибридът Промонтор F1 е вашият правилен избор. Съчетава в себе си вид, вкус и висока добивност. Поръчайте от нашия онлайн магазин още сега и си осигурете една богата реколта от зелени чушлета, с нежен и сладък вкус.

Изключително сме благодарни на Севън сийдс ООД, които са лидер в доставка на качествени бетонови паркинг елементи 60 40 10 в цяла България, за това че ни помогнаха с информация и полезни съвети.

One Reply to “Семена на сладък пипер Промонтор F1 (Promontor F1) – изключително вкусен сорт”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *