Арома свещник за етерични масла куб от Хималайска сол – 800 гр.

След като Ви представихме цяла колекция от най-добрите природни йонизатори, а именно лампите от хималайска сол, решихме да Ви изненадаме приятно и да продължим нашата селекция от подбрани продукти, направени от 100 % натурална и полезна розова сол особено ако сте фенове на семена на домати нови видове.

А какъв по-добър начин да го направим от арома свещник за етерични масла, който представлява кристал от хималайска сол?!

Добавихме в нашия онлайн магазин дифузер за ароматни масла свещник, във формата на куб, който притежава големината от 800 гр. малко по-малко от розови домати семена Ръгби

Това, което хималайските свещници за етерично масло правят се доближава много до действието на хималайски лампи, но с едно допълнение, което ще изпълни домът Ви с приятен аромат.

Кратко и ясно ще Ви запознаем с тяхното приложение и ефекта, който имат върху хората.

Самите арома свещници за етеричните масла представляват 100 % натурален хималайски кристал, върху който стои чинийка от огнеопорно стъкло. Тя служи за поставка, в което се наливат водата и етеричното масло от лавандула например или семена на японски краставици Тести Грийн F1.

Както вече казахме, арома свещниците от хималайска сол притежават почти идентично действие до лампите, съставени от полезната сол.

Те също са наречени природен йонизатор на въздуха, като хималайските кристали, увеличават производството на полезните отрицателни йони, които неутрализират голяма част от вредните положителни частици.

По този начин, хималайските свещници за масла етерични осигуряват една здравословна и чиста среда, като подобряват качеството на въздуха в помещението, което само по себе си води до значително подобрение на човешкия организъм.

Освен като природни йонизатори на въздуха, дифузерите за ароматни масла от хималайска сол притежават и друга функция. Тя се дължи основно на етеричните масла, които се добавят към хималайския кристал.

Всяко етерично масло оказва различно влияние върху човешкия организъм. Важно е при селекцията на такова масло, изборът Ви да е висококачествен.

За ваше улеснение, ние сме подбрали три вида етерични масла, от български производител, които определено заслужават Вашето внимание – лавандула, бял бор и хвойна.

Етеричното масло от лавандула притежава успокояващо и дезодориращо действие. Перфектен избор при наличие на проблеми със съня, насъбрало се напрежение и депресия. Лавандулата действа изключително релаксиращо и помага при заздравяването на физически и емоционални рани и не на последно място ще държи комарите и молците далеч от дома Ви.

Хвойната успокоява. Тя е силно препоръчителна при проблеми с нервите, облекчаване на тревожни състояния и психическа умора. Притежава тонизиращ ефект и има много добро действие при проблеми със затлъстяване и подуване на корема.

Етерично масло от бял бор – пречиства, има антисептично и тонизиращо действие. Страхотен помощник при инфекции на дихателните пътища и синусите. Има и силно приложение при лечението на рани и кожни възпаления.

Тези хималайски свещници арома оказват ефикасно действие в стаи, с площ около 15 кв.м. Те успокояват и стимулират спокойният и качествен сън.

За да се възползвате от полезните им свойства, трябва да запалите свещта.

Първо, налейте около 20-30 мл водичка в чинийката и след това около 5 капчици от избраното етерично масло. Запалете свещта, по този начин Вие нагрявате водния разтвор на етеричното масло, което предизвиква изпарение и разпространяване на приятен аромат.

Една чинийка, пълна с 20-30 мл вода и 5 капки етерично масло има действие в стаята около 12 часа.

След като цялата вода се изпари, изчакайте да изстине и премахнете чинийката от пламъкът на свещта и долейте нова доза.

С арома свещниците за етерични масла от хималайска сол, вие ще подобрите състоянието на въздуха в стаята, ще ароматизирате и ще създадете една спокойна и уютна атмосфера, която в допълнение с лечебните етерични масла, ще окаже множество полезни действие върху вашия организъм.

Технически характеристики на свещника арома за етерично масло:

Свещникът от хималайска сол се предлага в комплект с поставка от огнеопорно стъкло.
Тегло на продукта: Арома свещникът от хималайска сол, във формата на куб е с тегло от 800 г.

Благодарим на най-големите готиняги в USA – Севън сийдс ООД, за това че ги има и предлагат качествени семена на розова магия, сортови семена на Наслада, семена оригинални на домати Розов дар и семена на всички зеленчуци.

One Reply to “Арома свещник за етерични масла куб от Хималайска сол – 800 гр.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *