Професионални семена на сладка царевица – GSS 8529 F1

Професионални семена за любители най-мощния от всички сортове царевици – висококачествени семена на сладка царевица GSS 8529 F1.

Характерно за този изключителен сорт е, че от семената му се образуват перфектни растения с високи, силни стъбла и мощна листна маса. Това прави сорта подходящ и за използване на цялото растение за храна на животни в зелено състояние или силажирана (начин за консервиране на зелени фуражи). Кочаните на тази царевица са изправени и имат апетитно привлекателен цвят.

Едно от основните предимства на царевицата GSS 8529 F1 е, че този сорт е изключително високодобивен, зърното е с перфектно захващане за кочана, а царевицата има високи вкусови качества както са и качествените домати Ръгби семена.

Не на последно място тези хибридни семена от царевица образуват растения, които са устойчиви при развитие в стресови състояния, както и са изключително устойчиви на една от най-коварните болести при производство на царевица – мозайката (MDMV).

Сеитбена норма От 1 до 2 кг за 1 дка. Може да отглеждате от 5000 до 6000 растения от този сорт сладка царевица на един декар площ.
Време на засяване за разсад (Не се подготвя разсад) Засяването на тези висококачествени семена направете директно на постоянно място в периода 15 – 20 май до 25 юни – 5 юли.
Време за засаждане на разсада

Разстояние едно от друго Оставете 70 – 75 см м/у редовете и 25 30 см м/у отделните растения.
Период на плодоносене Царевицата е готова за прибиране обикновено през Септември.
Вид отглеждане На открито.
Добив –

Плодове Този сорт се цени високо, защото плодовете на сладката царевица GSS8529 F1 са едри с много добро захващане на зърното за кочана и приятен апетитен цвят
Брой семена в 1 грам В един грам се съдържат около 4 – 5 бр. сортови семена на сладка царевица GSS8529 F1.

Тегло на продукта ако е добре монтиран до пластмасови паркинг елементи – 5,00 кг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *