Скулптура на Татко и връзка с каучукови плочи

Скулптура на Татко
Скулптура на Татко

Една от най-добрите скулптури на Татко Тодораки (вижте семена на домати Тодораки) през погледа на неговото дете, направена през най-интересния ден 18.09.2022 г. Това е сред най-изумителните неща, които съм виждал и оценял в живота си. Наистина малките и дребни нещица, които пропускаме заради напънатото ежедневие от монтаж и търговия с качествени каучукови плочи може да те зареди с положителни емоции за цяла една седмица, независимо от упорития вирус, който ме е налегнал и тънката температура от 37,5.

В този момент си даваш сметка че каучуковите плочи са нищо в сравнение с тази скулптора на Татко. Това е борбата с която трябва да се сблъскваме ежедневно – оцеляване и живота в истинския смисъл. Не пропускайте тази зареждаща емоция заради своите качествени каучукови плочи за детски площадки или за спортни площадки на разумни цени.  Защото времето тече бързо, а само споменът остава. Не пропускайте момента на дребното но важно зрънце – щастието, защото само то изгражда и има силата да създава, да твори, да изгражда бъдещето и всичко добро в него.

Бъдете добри, усмихнати и се насладете с мен на тази прекрасна скулптура на Татко с каучукова плоча или без нея. Защото смисъла на каучуковите плочи за площадтки детски са именно детските усмихнати очи, в творчеството на които е смисъла и бъдещето на живота…

Дерзайте и учете децата на морал, доброта и градивна положителност, за да изградят своите каучукови плочи за своите детски площадки с разумна цена и сила да побеждават идеята за живота.

Правете само и единствено добро!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *