Висококачествен израелски маркуч за капково напояване ф16 ролка 200 м (30 см, 1,6 л/ч)

GardenBG com представя един изключително качествен професионален маркуч за капково напояване ф16, който се цени високо от всички производители, земеделци, озеленители и любители на градината.
Маркучът за капково напояване може да се използва за надземна инсталация, така и за подземна такава. Това е благодарение на специалната защита срещу запушване на капкообразувателите.

Тайната на високата ефективност на този маркуч ф 16 за капково напояване се крие именно в тези капкообразуватели. Те разпределят водата или торовете за капково изключително прецизно и равномерно по цялата поливна площ. Всеки капкообразувател е снабден със специални филтри и клапан, който се отваря при налягане 0,14 бара. Това позволява на маркучите да спрат да поливат, когато системата не е под налягане. По този начин напояването на Вашата градина, двор или овощна градина ще бъде изключително точно дори ако земеделската ви площ се намира на стръмни наклони или на терени с множество стръмни и равни участъци.

Маркучът за капковото напояване ф16 е изработен от високоустойчиви материали. Той безпроблемно устоява на целодневно слънчево греене, както и на ниски температури. Поради тази причина може да се използва за поливане на открито и закрито (в оранжерии от израелски полиетилен, стъклени оранжерии, отопляеми оранжерии, парници и др.).

Този маркуч за капкови напоявания може да се използва за редица зелени площи. Цени се високо при озеленяване и дизайн на резиденции, за напояване на обществени градини, паркове, зеленчукови градини, овощни градини, лозя, особено ценен е при засяване на български семена на домати, семена на домат розово ръгби и др.

Поради възможността за подземен монтаж този твърд капков маркуч ф 16 е изключително ефективен е при стръмни терени, терени, които са разположени на ветровити места, покривни градини, лозови масиви на склонове, места, които са подложени на системен вандализъм, голф игрища, стадиони и др.

Продукта се използва за напояване на всякакви видове градини в София, Варна, Плевен, Велико Търново, Банско, Бургас, Пловдив и др.

Може да се използва за поливане на различни видове зеленчуци – домати, краставици, зеле, лук, тиквички, пипер, дини, ягоди и др. Маркучът безпроблемно може да се използва в комбинация с мулчиращо фолио за домат и краставица.

Капковия твърд маркуч се цени високо при декоративното озеленяване. С него се поливат жив плет, жива стена, различни видове туя, кипариси, тисове, лигуструм, цветни площи, различни видове дървесно – храстови групи.
Изключително полезен при вертикално озеленяване на стени (зелени стени).

GardenBG com препоръчва този продукт, като изключително качествен и ефективен за универсална употреба при поливане на градини в частни дворове, хотели, хотелски комплекси, спа центрове, ресторанти, резиденции, вили, овощни градини по европейски проект, лозови масиви, офис сгради, болници, театри, кина, особено ако е използван качествен ограничител за райграс и др.

Спецификация на маркуча

Дължина на ролката: 200 м
Разстояние м/у капкообразувателите: 30 см
Количество вода от капкообразувател на час: 1,6 литра за час
Налягане в диапазон: 0.5 – 4.0 бар.
Цвят: кафяв.
Други качества: Анти – дренажен механизъм, Анти – сифон механизъм,
Препоръки: препоръчва се максимално налягане в системата 2.5 бара, препоръчителна филтрация: 130 микрона.
Dripperline OD (външен диаметър) мм: 16.6
Dripperline ID (вътрешен диаметър) мм: 16.

Забележка! Не поставяйте маркуча за постоянно в/у плочки за тротар бетонови .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *