Универсален тор на дози – подхранва и регенерира растенията 1 бр.

Разфасовка: Ще откриете универсален тор на дози еликсир Биопон за декоративни растения в разфасовка от 1 бр. доза 35 мл торни капсули.

Продължителност на действие: След като подхраните вашите прекрасни декоративни растения с еликсирът, той ще снабди цветята с необходимите елементи, които ще им стигнат за около 4 седмици.

Приложение и дозировка: Двукомпонентният еликсир от Биопон е предназначен за специалното подхранване и възстановяване на декоративните растения. Използва се изключително лесно – извадете дозичката универсален тор, отрежете върха и я поставете в саксията или пластмасовото сандъче, където отглеждате цветята. Няма нужда от приготвяне на разтвор или допълнително дозиране, защото тези торни капсули се самодозират.

Добавихме към нашата колекция продукти Биопон торове за цветя, подхранващ и регенериращ елексир – универсален тор на дози. Той се предлага в разфасовка от 1 бр. 35 мл.

Еликсирът от Биопон е перфектният избор за декоративните растения, които се отглеждат на открито и на закрито. Особено подходящ е за цветя, които страдат от забавен растеж, лошо цъфтене и притежават куп други проблеми.

С универсалния еликсир Биопон ще подобрите растежа на декоративните растения, ще ги укрепите, при нужда и ще ги снабдите с всички необходими микроелементи и минерали.

Самият еликсир притежава в себе си два важни елемента – кондиционер и регенератор.

Кондиционерът е в зелен цвят и той е отговорен основно за развитието на цветчетата. Зеленият балсам осигурява на растенията всички необходими хранителни вещества за добър растеж и буен цъфтеж.

Регенераторът е в кафяв цвят. Той действа укрепващо на растението, като възстановява изцяло цветята. Кафявият регенератор намалява стреса, появил се при растението от пресаждане или неправилно отглеждане и помага на декоративните растения да се възстановят и развиват правилно.

Ако комбинирате кондиционера и регенератора на еликсирът от Биопон върху вашите цветя, то определено ще видите разликата.

Зеленият балсам в торната доза и кафявият регенератор оказват силно влияние върху цялостното възстановяване на растенията. Подобряват външния вид на цветята, като ги заздравяват и освежават. Освен това стимулират красивия зелен цвят на листенцата и многобройните красиви цветове на цветята.

Универсалният еликсир Biopon DUO универсален тор на доза ще подхрани балконските Ви растения, ще ги възстанови и ще стимулира буйния им растеж и цъфтеж.

В случай, че при растението няма никакви проблеми, продуктът може да се използва и просто превантивно. Наторявайки с високоефективния препарат – универсалният еликсир на дози Биопон, Вие ще увеличите резистентността на продукта към различни болести и неприятно външно влияние.

Този тор за еднократно ползване в гел капсула се цени високо от всички любители и професионалисти, които се занимават с отглеждане и поддържане на декоративни растения.

Огромна благодарност изказваме на фирмата Севън сийдс ООД – лидер в качествени настилки за паркинг от бетон и пластмаса, които са водещ вносител на градински ленти за трева, че предоставят тази ценна информация и за мострата от качествена тревна смеска спорт, която ни дадоха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *