Торни капсули за мушкато, сакъзче и балконски цветя 1 бр.

Разфасовка на този специален тор за мушкато и сакъзче: Еликсирът на Биопон – специални торни капсули за мушкато, сакъзче и балконски цветя се предлага в разфасовка от 1 бр. капсулки с гел тор от 35 мл.

Продължителност на действие: С този иновативен тор от Биопон, осигурявате качествено подхранване на всички видове сакъзче, мушкато, пеларгонии и балконски цветя за период от 4 седмици.

Приложение и дозировка: Торните капсули гел за мушкато и сакъзче и балконски растения е перфектно и ефективно приложим върху всички видове балконски видове растения. Използва се изключително лесно без да се налага да подготвяте разтвор. Просто отрежете върха на капсулата и я поставете в саксията или сандъчето за цветя. Тя има иновативна капсула, която се самодозира в рамките на до 4 седмици.

Представяме Ви поредния иноваторски продукт на Биопон – торни капсули за мушкато, сакъзче и всякакви балконски растения. Той се предлага в разфасовка от 1 капсула по 35 мл.

В специално предназначения еликсир от Биопон за пеларгонии се съдържат всички необходими хранителни вещества, от които балконските растения имат нужда. С новия подхранител, вие ще имате здрави и красиви цветя, които определено ще стоят добре на вашата тераса.

Първото, което тази тор в гел капсули прави, благодарение на метаболитния активатор, е да се усвои много по-бързо и ефективно от почвата. Това означава, че необходимите хранителните вещества достигат почти мигновено до растението. Освен това, еликсирът укрепва кореновата система на растенията.

След като торът се абсорбира от пеларгонията и от всяко друго балконско растение, то започва да оказва своите подхранващи свойства.

Първо, растежът на цветята се подобрява многократно, растенията се сдобиват с буен растеж, а листата им започват да имат много по-свеж и здрав вид. Цветовете придобиват блясък и яркост.

След като наторите цветчетата си с еликсирът от Биопон, то ги подхранва за период от около 4 седмици.

Капсулите торни за мушкато и сакъзче и други балконски цветя се предлагат в самодозиращ апликатор. Този апликатор улеснява многократно работата ви и подхранването на красивите пеларгонии и балконски растения.

С тези иновативни продукти от Биопон, можете по улеснен и същевременно ефективен начин да подхраните своите цветчета. Тези подхранители притежават в състава си всички хранителни вещества, които са силно необходими и те достигат почти мигновено до растенията, тъй като са бързо усвоими от почвата. С капсули торни за мушкато и сакъз, Вие ще се погрижите за цветята си лесно и бързо, а по този начин ще им се наслаждавате много дълго време.

Благодарим на фирма Севън сийдс ООД – лидер в доставка на бетонови и HDPE паркинг елементи в България, както и водещ доставчик на качествени ограничители за трева и алеи, че предоставиха тази полезна информация и че ни дадоха прекрасните мостри на качествена сухоустойчива тревна смеска.

One Reply to “Торни капсули за мушкато, сакъзче и балконски цветя 1 бр.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *