Професионални семена на салата вкусна GardenBG

Разфасовка / брой семена: 5000 броя семена или 5000 броя професионални семена на салата вкусна GardenBG на пелети.

Норма за сеитба: Около 15 – 20 гр. семена са необходими за засяване на един декар площ със салати.
Реколта: –

Период на сеитба: Холандската фирма е създала сорта зелена салата къдрава тип Батавия GardenBG за пролетно-лятно и лятно-есенно производство на открито. Внимавайте да не засеете семенцата на дълбочина повече от 1 см.

Период на разсаждане: След около 30 – 45 дни от засяването на семената на салата вкусна GardenBG можете да разсадите. Препоръчително е предварително да подхотвите разсада в саксии или табли за разсад.

Засаждането на светлозелената нежна и къдрава глава се прави не много дълбоко, а до кореновата шийка.

Схема на отглеждане: Отглеждайте салатите GardenBG браздово по стандартната схема 30Х30 см или на или на висока равна леха на 4 – 5 редови ленти при по-голямо производство. Сорта на холандската фирма

GardenBG се отглежда на окрито и не е типичен сорт оранжерийна салата. Отглежда се като пролетна, лятна и есенна салата. Устойчивости: Bl:16-28, 30-32; Nr:0; LMV:1; Fol:1

Вегетация: –

Характеристики на плода: Салата GardenBG формира глави тип батавия (Джентилински тип къдрава салатка). Образува кръгла и светлозелена розетка с много ситно накъдрени леко лъскави листа. Достига едрина от 500 – 800 гр.
Имаме удоволствието да Ви представим професионални холандски семена на салата GardenBG сорт на известната фирма холандия.

Благодарение на техния труд, знания и опит, можем днес да Ви предоставим възможността да закупите и Вие семена на салата GardenBG в оригинална опаковка на GardenBG. Популярният сорт зелена къдрава салата се характеризира с висока устойчивост на върхово изсъхване (Lettuce mosaic virus), фузариум (Fusarium oxysporum f.sp. lactucae) и мана (Bremia lactucae) от раси 16-28, 30-32 и средна устойчивост на Nasonovia ribisnigri.

Образува много компактни глави тип Батавия със средно тегло 500 – 800 гр. Ако търсите салатка за отглеждане на открито, която да е подходяща за пролетно, лятно и есенно производство, то опитайте сорта GardenBG.

Благодарим на Севън сийдс ООД че ни предоставиха тази интересна и важна информация. Те са сред лидерите в доставка на качествен ландшафтен ограничител за алеи и доставка на качествени смески райграс за озеленяване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *