Семена на дългоплодни краставици GardenBG.com F1 за хидропоника и субстрат

Разфасовка / брой семена: 250 бр.семена; 500 бр. семена на краставици
Норма за сеитба: Препоръчителната норма за сеитба е около 1700 броя семена на краставици GardenBG.com F1 за един декар обработваема площ земеделска.
Реколта: –

Период на сеитба: Това са семена на нов професионален сорт оранжерийни краставици, които стават и за хидропонно отглеждане от селекцията на холандската фирма Енза Заден за производство върху субстрат или хидропоника. Можете да го засявате за ранно производство в периода февруари – март в оранжерии. За стъклени оранжерии сейте пролет, лято и есен.

Период на разсаждане: –

Схема на отглеждане: Семена на краставици GardenBG.com F1 за хидропоника и субстрат, можете да засявате по схемата 80 на 40 см за ранно производство и 100 – 120 / 10 -12 см за средно и късно производство в оранжерии.

Вегетация: –
Характеристики на плода: Дългоплодните и оранжерийни краставици GardenBG.com F1 са холандски сорт краставици. Те са създадени, за да бъдат отглеждани върху субстрат или хидропонно. Краставици GardenBG.com F1 впечатляват със своят стабилен растеж, който не бива повлиян дори от промени в хранителния режим на субстрата. Плодчетата им достигат до 37 см и растенията са по-отворени. Проявяват много добри устойчивости, като най-важна е допълнителната им устойчивост към CMV (Обикновена краставична мозайка ).

Онлайн магазин Semenata.Shop представя на Вашето внимание професионални семена на холандски краставици GardenBG.com F1. Това са сорт семена на краставици, които са произведени за отглеждане върху субстрат и хидропоника.

Краставици GardenBG.com F1 са един много добре балансиран сорт, който притежава изключително стабилен растеж през целия период на отглеждане. Доста подобен на друг такъв сорт – семена на вкусни краставици Seven f1, производство отново на същата фирма.

Този сорт има дългоплодни плодове, чията дължина достига от 33 см и впечатлява с до 37 см. Растението е по-отворено и има къси междувъзлия.

Интересното и отличаващото при тези краставици, е че без значение дали има промяна в хранителния режим в субстрата, растението поддържа своя стабилен растеж, проявявайки изключителна непретенциозност.

Подобно на краставици Seven F1 и GardenBG.com F1 проявява много добри устойчивости към Листни петна (Cca), Краста (Ccu) и Брашнеста мана (Px).

При него обаче се появява още едно предимство – още една допълнителна и важна устойчивост, а именно към CMV (Обикновена краставична мозайка ). Много важна резистентност при производство в райони, които имат силно нападение от преносителите на този вирус.

Можете да откриете професионалните семена на този отличник вече и при нас. От новата колекция краставици GardenBG.com F1 са един отличен избор. Ако Вашето желание е да получите един качествен добив, то при избора на краставици GardenBG.com F1 за хидропоника Вие ще останете повече от очаровани.

Благодарим на фирма Севън сийдс ООД, които са лидери в търговия на едро и дребно с качествени ограничители за трева и настилки, както и отлични професионалисти на тема доставка на качествени семена на бяла детелина

One Reply to “Семена на дългоплодни краставици GardenBG.com F1 за хидропоника и субстрат”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *