Хималайска солна лампа розова със силно пречистващо действие в радиус от 3 м (7 – 10 kg)

Към множеството видове осветителни тела за интериорно осветление, добавихме още един натурален пречиствател на въздуха – хималайска солна лампа розова, която притежава големината от 7 до 10 кг, с дървена основа.

Хималайската лампа солна и розова, позната още и като най-добрият природен йонизатор е истинско съкровище и красив аксесоар за всеки дом, офис и всяко друго затворено помещение. С ръчната си изработка и красивите цветове, които излъчва, тази лампа много бързо ще се превърне в най-любимия Ви артикул. Но това, което ще Ви направи най-силно впечатление е уютната и спокойна атмосфера, която хималайската лампа създава. А причините за това са няколко и с удоволствие ще Ви ги изброим, за да се запознаете и да нямате търпение да се сдобиете с поне един от тези хималайски пречистватели на въздуха особено ако се занимавате в сферата на доставка и монтаж на ландшафтен ограничител за тревни смески.

Хималайската сол произлиза и се добива от планината Солната верига, намираща се в подножието на Хималаите в Северен Пакистан.
Тя се смята за здравословният заместител на готварската сол. Главната причина, е че не съдържа в себе си йод, а количеството на натрий в нея е минимално. Това означава, че приемайки хималайска сол, вие не задържате вода в организма си.

Освен тези предимства, солта е обогатена със съдържание на много полезни елементи, като калий, фосфор, магнезий, калций и желязо. Химичният елемент Желязо (Fe) е компонентът, отговарящ за розовия цвят на кристалите и съответно на солта.
Хималайските солни лампи розови са наричани „Витамини на въздуха“, защото излъчват здравословни отрицателни йони и неутрализират вредните електромагнитни излъчвания.

Всекидневно сме заобиколени от уреди, устройства, замърсен въздух и цигарен дим, които ни облъчват с вредни положителни йони и разрушават естественият ни баланс дори ако имаме градина направена с качествен райграс и смеска тревна. Това излъчване на положителни йони, навсякъде около нас се нарича електронен смог. И ние живеем в него.
Не е нещо, което забелязваме, защото не го мислим, но главоболието, постоянната умора, раздразненията, безпокойството се пораждат, заради този електронен смог.

За да живеем здравословно и пълноценно е важно да намерим начин да неутрализираме тези вредни положителни йони. Най-лесният начин е редовното проветряване на помещението, а най-ефикасният и красив – хималайските лампи.
Когато кристалите на лампата биват нагрети и осветени, те повишават вибрациите си и периметърът на действие. По този начин около хималайската лампа се създава електронно поле със сходна на човешката вибрация. Тъй като хималайската лампа притежава кристална структура, тя е достатъчно силна, за да неутрализира вредните електромагнитни вълни, които електрическите уреди излъчват.

Отрицателните йони, които хималайските лампи отдават в стаята, влияят директно върху мозъка на човека, като увеличават притока на кислород към него и по този начин се повишава концентрацията, премахва се мигрената, постоянната сънливост и се увеличава енергията.
Те са вашият страхотен помощник за релаксация, добър сън и спокойствие.

С поредното страхотно попълнение, което добавихме в нашия онлайн магазин, а именно хималайската лампа, с размери 7-10 кг и височина 32-36 см, вие ще можете да обхванете радиус 3 метра в стаята, в която я позиционирате, ако е във включен режим. При изключен режим, периметърът й на действие става 1,5 м.

При стандартна стая, с размери около 20 кв.м, може да поставите 2 лампи от 7-10 кг, за да покриете цялостно помещението. Препоръчително е, при позиционирането на лампите да изберете места, в близост до електрически уреди, например до телевизора или до компютъра. По този начин ефективността на хималайската лампа се увеличава.

Веднъж сдобиете ли се с хималайска лампа, тя ви остава за цял живот. Излъчването от кристалите не намаля с времето, защото лампата не е консуматив. Трябва да сменяте само крушката и да пазите лампата от вода.

За да смените крушката, първо изключете лампата от електрическата мрежа, а след това я измъкнете от електрическото й захранване. Проверете крушката, при условие, че е много нагрята, изчакайте малко да изстине, за да не се опарите и след това сменете с новата. Върнете лампата към захранването и я включете в електрическата мрежа.

Можете да държите хималайската лампа включена постоянно. Това зависи само и единствено от вас, ако ви кара да се чувствате по-добре и по-спокойно, когато е включена, не е необходимо да я изключвате.

Нещо интересно, което може би ще забележите е, че при наличието на хималайска лампа в стаята, ще започнете да усещате солен привкус в устата. Това е напълно нормално и не трябва да предизвиква някакви притеснения у вас. В случай, че нямате този привкус, отново не трябва да се притеснявате, причината вероятно, е че нямате развита тази сензитивност към солта.

В нашия онлайн магазин вече може да откриете чудните и изключително ефективни хималайски лампи в различни размери (вижте и usb лампа от хималайска сол). С красивите си кристали и богати цветове, тези лампи могат да послужат за украшения във всяка една стая. Те ще освежат въздуха в помещението, ще създадат спокойствие и баланс и ще Ви избавят от постоянната мигрена и безпокойство. С тяхна помощ, ще започнете да спите отново нормално и разбира се, ще се наслаждавате до безкрайност на прекрасните им хималайски кристали.

Затова Ви приканваме – не чакайте, а бързо се сдобийте с вашата лампа и подобрете цялостно живота си.

Технически характеристики:
При поръчка на прекрасната хималайска лампа, Вие ще получите крушка и удобна дървена основа.
Тегло на продукта: Всяка лампа е уникална и поради тази причина теглото варира от 7 до 10 кг и височина от 32 до 36 см.

Изключително сме благодарни на любезите професионалисти от Фирма Севън сийдс ООД, които са лидери в доставка на бетонови тротоарни плочки в Блгария за това че ни предоставиха съвети и информация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *