Семена на едри камби Гогорез F1 (Gogorez F1) – много сладки с дебела месеста част

Разфасовка: Семена на пипер камби Гогорез F1 (Gogorez F1) може да поръчате с доставка за цяла България в разфасовка 250 бр. семена на пипер, 500 бр. семена и 5000 бр..
Норма за сеитба: –

Реколта: Едрият пипер тип камба Гогорез F1 се характеризира с продължително плододаване и високи добиви от страхотни на вид едри камбички, снабдени с прекрасен сладък вкус.

Период на сеитба: Благоприятният период, в който може да засеете семената на този хибриден пипер е от началото на месец март до средата на месец юни. Този нов сорт е подходящ за отглеждане, както в неотопляеми оранжерии, така и на открити площи.

Характеристика на плода: Гогорез F1 е хибридна камба, която притежава впечатляваща едрина. Плодовете от сорта достигат до 200 грама. Едрите камби са висящи и при узряване придобиват красив червен цвят. Пиперките са с дебел перикарп и вкус, който се характеризира с висока сладост. Сортът притежава силна коренова система и разклонения, които задържат плодовете при открито отглеждане. Гогорез F1 проявява висока резистентност на Xv2 – бактериално петносване.

Добавихме към нашия онлайн магазин професионални семена на хибриден пипер, тип камба – Гогорез F1. Сорт гигант сред своят вид, който дава високи добиви от качествени плодове, с апетитен червен цвят и сладък вкус.

Гогорез F1 е сортов хибрид, който се характеризира с много едри плодове, които достигат големина до 180-200 грама. Камбичките са висящи, снабдени с дебел перикарп и при пълно узряване се оцветяват в ярко червена боя. Вкусът им е страхотен, много приятен и сладък.

Едрият пипер притежава мощна коренова система и много силно стъбло. Именно те помагат на едрите плодове да се задържат при отглеждане на сорта на открити площи.

Подходящият период за сеитба на семената на Гогорез F1 е от началото на месец март до средата на месец юни. Този тип камба е благоприятен за интензивно отглеждане, както на открито, така и на закрито – в неотопляеми оранжерии.

Сладкият пипер се характеризира с продължително плододаване и дава богата реколта от много вкусни и едри плодове, които са перфектни за консумация и преработка.

Гогорез F1, сортът пипер смятан за гиганта сред величията, е снабден с висока устойчивост към Xv2 – бактериално петносване.

Поръчайте от нашия онлайн магазин новия хибриден пипер, тип камба Гогорез F1, предоставен ни от проиводителя Duna – R (Дуна – Р), още сега. Този качествен сорт има много с какво да ви впечатли – перфектна едрина, апетитно червен цвят и неустоим сладък вкус. Пипер, тип камба, перфектен за директна консумация, салати, готвене, подправки и преработка.

Любопитно: А знаехте ли, че в Русия най-полулярният сорт сладък пипер – камбата се нарича болгарский перец, което в превод на български означава български пипер ?

Много благодарим на Севън сийдс ООД, които предлагат качествени бетонови настилки в България, за предоставената информация и съвети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *