Течен тор за бонсай 0,5 л от Биопон – подходящ за иглолистни и широколистни

Разфасовка: Биопон течен тор за бонсай, предназначен специално за грижата на вълшебното мини дръвче бонсай (бонзаи, бонзай и др.) се предлага в разфасовката от 0,5 литра.

Продължителност на действие: Продължителността на действие на този тор върху дръвчетата-джуджета е около 7 дена.

Приложение и дозировка: Този многокомпонентен минерален тор е специално определен за подхранването на дръвчето бонсай. Трябва да разтворите ½ капачка от течния тор в 1 литър вода, за да започнете качественото наторяване. През пролетта и лятото е препоръчително да подхранвате растението на всеки 7 дена, а през зимата – един път в месеца. Не превишавайте препоръчителната доза тор. Преди употреба, разклатете добре препарата.

Съдържание: В съдържанието на този минерален течен тор се съдържат следните химични елементи: Общ азот (N) – 6%, под формата на Амиден азот (Амид), водоразтворим Фосфорен пентаоксид (P2O5) – 4%, водоразтворим Калиев оксид (K2O) – 5 % и водоразтворимите xранителни микроелементи: Бор (B) – 0,01%, Мед (Cu) – 0,002%, Желязо (Fe)*- 0,02%, Манган (Mn)* – 0,01%, Молибден (Mo) – 0,001% и Цинк (Zn)* – 0,002%,

Добавихме към нашата колекция още един страхотен продукт от призната фирма BIOPON (Биопон) – минерален течен тор за бонсаи, предназначен за вълшебното дръвче бонзай. Този многокомпонентен течен тор се предлага в нашия онлайн магазин в разфасовката от 0,5 литра.

Дръвчето бонсай е едно от най-красивите и приказни растения, които може да отглеждате в дома си. Въпреки миниатюрните си размери, и може би точно заради тях, това дърво-джудже може да превърне дома Ви в истинска приказка, заради изящните си и вълшебни форми и цветове.

Затова не е и изненадващ фактът, че това необикновено малко чудо изисква доста грижи при отглеждането си.

Едно от първите и основни правила за правилно отглеждане на бонсая е светлината. Това растение е светлолюбиво и трябва да бъде поставено на светло място, но е важно пряката слънчева светлина да бъде избягвана.

Важно е да го отглеждате в сравнително топли температури, но дръвчето трябва да държите далеч от отоплително уреди.

При поливането, най-важното е да запомните, че бонзаите са влаголюбиви растения и почвата им трябва винаги да е влажна. Когато температурата на въздуха е много висока е препоръчително да напръсквате с водичка листенцата на бонсая, по този начин поддържате и въздуха влажен.

За правилно наторяване се нуждаете от течен тор, а за качествено и пълноценно подхранване – Биопон течен тор е Вашият най-подходящ избор.

Този минерален тор предназначен специално за това красиво дръвче ще подхрани Вашия бонсай качествено и ще му придава здрав вид.

За да наторите дръвчетата си, трябва да създадете работен разтвор. За него имате нужда от ½ капачка тор, която да разтворите в 1 литър вода.

От пролетта до есента трябва да наторявате Вашият бонзай на всеки 7 дена, а през зимата, един път месечно е достатъчно.

Трябва да спазвате предварително зададената доза тор, защото ако я превишите, може да съсипете растението си.

Преди да използвате препарата, трябва да го разклатите добре и да пазите далеч от деца.

Ако случайно погълнете някаква част от течния тор, трябва незабавно да потърсите спешна медицинска помощ.

Вижте и нашите приятели от градинския център за настилки, които предлагат качествени бетонови тротоарни плочки на цени добри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *