Сандъче за цветя с напоителна система – стилен дизайн и разумна цена

Тук в gardenBG com ще разкажем за един изключителен иновативен продукт сандъче за цветя с напоителна система и стилен дизайн на разумна цена.

Сандъчето е изработено от пластмаса с висока устойчивост и се стеснява елегантно от горе на долу.

Основно предимство на сандъчетата е безспорно тяхната напоителна система. Тя е иновативна, проста и супер ефективна. Снабдени са с двойно дъно и специален фитил, чрез който по капилярен път растенията се самополиват с оптималното за вида количество вода нещо особено важно при засяване на семена от домати Афен. Сандъчетата са снабдени и със специално прозорче, от което да следите за нивото на водата.

С един резервоар, Вашите цветя могат да издържат до 4 седмици без да ги поливате.

Пластмасовото сандъче за цветя с напоителна система е перфектен заместител на тежките керамични кашпи и саксии. То е типичното балконско сандъче за цветя. В него много често се отглеждат каскадни и бордюрни петунии, вербени, тагетес и много други летни цветя.

В саксията може да отглеждате увивни растения, стайни цветя, листнодекоративни и тропически видове, кактуси и др. Не е подходяща за бонсаи, но в нея успешно може да подготвите разсад от зеленчуци за пролетта, като домати, чушки, зеле, моркови, краставици, лук и др.

В нея дори може да отглеждате на терасата или балкона своите пресни подправки – магданоз, копът, босилек, аир, анасон, бахар, дафинов лист. Успешно може да отглеждате грудкови цветя и лукувични – циклами, лалета, зюмбюли, нарцис и много други.

Цвят: Бял

Размери на сандъчето с напоителна система: L24/H10, 2 литра, L34,5/H13, 3.3 литра, L34,5/13/H15, 3.8 литра

Материал: РР, студоустойчиви, за вътрешна употреба особено подходящо за използване в/у качествени бетонови паркинг елементи сиви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *