Дифузерна лампа за етерични масла ароматни куб от Хималайска сол – 2кг със стилна дървена основа

Gardenbg com представя дифузерна лампа за етерични масла от хималайска сол под формата на куб. Хималайската арома лампа притежава средната големина от 2 кг и идва в комплект със изключително стилна дървена основа и крушка за електрическо захранване.

Дифузерните лампи, съставени от хималайска сол притежават мощно двойно действие заради хималайския кристал и етеричното ароматно масло, което се добавя към тях особено ако използвате различни видове качествени тревни смески внос или семена на домати директни сортове.

Едно основно предимство на този вид лампа електрически дифузер за етерични масла е, че тя е природен йонизатор на въздуха. Хималайският кристал увеличава произвеждането на здравословни отрицателни йони, които йонизират въздуха и подобряват неговото качество. Това се случва след като неутрализират вредните положителни йони, излъчвани от електроуреди, което от своя страна се отразява положително върху човешкия организъм.

Смята се, че наличието на хималайска лампа в стаята има дори лечебно действие върху хората.

Хималайските дифузерни лампи са много добър помощник при хора, които страдат от главоболие, безсъние, имат насъбрало се напрежение и изпитват стрес.

Цялостното им действие е успокоително и релаксиращо дори ако от сутрин до вечер се занимавате с производство на тротоарни плочки.

Голямото предимство при тази дифузерна лампа за ароматни масла е, че освен като природен йонизатор, тя има допълнително действие и от етеричните масла.

Всъщност какво представляват арома лампите и как протича тяхното действие ?

Дифузерната арома лампа се състои от напълно натурален хималайски кристал и огнеопорно стъкло, което служи за поставка. В него се наливат водата и няколко капки от избрано етерично ароматно масло.

За стая с големина до 15 кв.м, имате нужда от 20 до 30 мл разтвор воден с 3 до 5 капки етерично масло. Те се изсипват в поставката и се включва крушката в хималайския кристал. По този начин водата и етеричното масло се нагряват и не след дълго се изпаряват. Те имат обикновено около 12 часа действие.

Ползата на етеричните масла зависи от вида и аромата. Ние, екипът на semenata.shop, сме се погрижили да изберем специална колекция от няколко висококачествени вида ароматни масла, които ще намерите в категорията с етерични масла.

Маслото от лавандула, вероятно най-използваното етерични масло, има релаксиращо и отпускащо въздействие. Страхотен избор при хора, които страдат от невроза и депресия.

Маслото от хвойна тонизира и облекчава. Много добър избор при лечение на физическа и психическа умора.

Белият бор е маслото с пречистващо и облекчаващо действие. Популярна е употребата му при пречистване на дробове, лечение на бронхит и синузит.

Арома лампата дифузерна за масла ароматни е страхотна придобивка за всеки вашия дом, хотел, IT офис, ресторант, компютърна зала, резиденция, заседателна зала и др.

Красивите хималайски кристали ще създадат топла, уютна и приказна атмосфера, а етеричните масла, ще допълнят и завършат ефекта с омайващите си и лечебни аромати.

Технически характеристики на този модел дифузерна лампа за етерични масла от хималайска сол, под формата на куб.

При поръчка на артикула, получавате огнеопорно стъкло, дървена основа и крушка за електрическо захранване, бял кабел.
Тегло на продукта: Арома хималайската лампа, под формата на куб има средна големина приблизително 2 кг.

Много сме благодарни на големия инвеститор в градински качествени аксесоари Севън сийдс ООД, че ни допуснаха до своята полезна информация за използване на качествените градински ограничители за трева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *