Мини домашна оранжерия за разсад от зеленчуци, подправки и цветя

Gardenbg com семена на домати представя за всички любители на градинарството един страхотен продукт – мини домашна оранжерия за разсад и засяване на семена от билки, зеленчуци, подправки, цветя, семена на домати Ръгби цени, семена на домати червени.

Мини оранжерията е перфектно решение за задния двор или за любителите градинари, които искат да произведат рано своя разсад от семена, но се сблъскват с ниските температури през зимния сезон.

Основно предимство на тази домашна оранжерия мини е, че не заема много място у дома. Тя създава перфектни условия за растежа на разсада чрез добра вентилация и контрол на влажността.

Отглеждането на ранни зеленчуци, билки, подправки или цветя, чувствителни към ниските температури, може да продължи независимо от атмосферните условия и да създаде една ранна реколта за Вас и Вашите близки.

Домашната мини оранжерия за разсад се състои от няколко части. Притежава една голяма купа, в която се отглеждат разсадите. Купата е поставена в/у 4 крачета, които стабилно я държат (оранжерията може да се използва и без монтаж на крачетата, за да добие по-компактна форма).

Отгоре се слага специалния прозрачен капак, който предпазва младите растения от ниски температури, като същевременно е абсолютно прозрачен и доставя така нужната светлина за покълването на семената.

Прозрачния капак е снабден със вентилационни отвори, чрез които създава благоприятен микроклимат в оранжерията мини и предпазва от запарване. Освен това предпазва и от влизане на насекоми и вредители, което от съществено значение.
Винаги използвайте специална чиста почва за разсади в своята мини домашна оранжерия, за да предпазите младите растения от гъбни болести и вредители.

Технически характеристики:

Дължина на мини оранжерията – 77 см

Ширина – 38,7 см

Височина – 82 см

Вместимост на контейнера – 52 литра почвен субстрат

Тегло на продукта: Около 5,4 кг

семена на розова магия домати

семена на розово сърце домати

семена на наслада домати

семена на розов дар домати

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *