Класическо бяло сандъче за тераси и балкони с поливна система

GardenShop.pro представя за всички свои клиенти едно стилно градинско сандъче за цветя изработено от пластмаса с напоителна система както са качествените ограничители за трева и райграс.

За разлика от глинените сандъчета за цветя, този модел е изключително лек и удобен за пренасяне и преместване. От Вас не се изисква да закупувате подсилени носачи за сандъчета, които са на по-висока цена от стандартните метални стойки.

Ако търсите сандъчета за балкон и тераса, то определено този продукт е подходящия избор. Това сандъче се избира често точно за балконско озеленяване или отглеждане на домати ръгби семена онлайн.

Цени се високо за интериорно озеленяване на офиси и заведения, хотели и комплекси, къщи за гости, лоби барове и др.

Основно предимство е безспорно самонапояващата система на сандъчето. С нея лесно и оптимално ще поливате Вашите цветя без да се притеснявате за тях в случай, че отсъствате от вкъщи около седмица – две.

В класическото бяло сандъче с поливна система можете да засаждате различни подправки, билки, разсади за зеленчуци, декоративни растения, цъфтящи цветя и др. Продълговатата саксия е перфектна за озеленяване на тераса или балкон.

Цени се от професионалистите озеленители при изготвяне на проекти за дизайн на екстериора на хотели. Предпочита се от ценителите на изчистените дизайни на сандъчета, тъй като би се вписала идеално във всеки интериор.

Цвят: Бяло

Размер на сандъчето: L34.5/H13

Вместимост: около 3.3 литра почвен субстрат за цветя.

Тегло на саксията семена на домати български: 0,310 кг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *